1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar !

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

[MENTION=296944]olgunege75[/MENTION]

Diaz wonderkid tanımını hak eden bir oyuncu,3.sezonda yedek forvetim olacak ama zamanla ilk tercihim olacaktır ve dediğin gibi ucuz sayılabilecek bir paraya aldık.
    [MENTION=275790]dAleksic[/MENTION]

Şimdi haksızlık yapmayalım Hamza Hamzaoğlu'nun oynattığı futbola bir lafım yok benim ama vizyon olunca,FM oyuncuları her zaman bir adım öndedir Hakan Balta ilk tercihim değil ancak güvenirim ve her maça ilk 11'de çıkartabilirim,güven veriyor savunmada.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    @olgunege75

Diaz wonderkid tanımını hak eden bir oyuncu,3.sezonda yedek forvetim olacak ama zamanla ilk tercihim olacaktır ve dediğin gibi ucuz sayılabilecek bir paraya aldık.
    @dAleksic

Şimdi haksızlık yapmayalım Hamza Hamzaoğlu'nun oynattığı futbola bir lafım yok benim ama vizyon olunca,FM oyuncuları her zaman bir adım öndedir Hakan Balta ilk tercihim değil ancak güvenirim ve her maça ilk 11'de çıkartabilirim,güven veriyor savunmada.

Ben de öylesine bir kariyer açtım bi forumda bulduğum veritabanı güncellemesiyle. İlk yarıya kadar geldim ligde. Semih-Balta değişilmez iki isim oldu stoper pozisyonunda Dany ve Chedjou'yu kızağa çektik de o yüzden dedim. Eğer fizik olarak düşmezse 2-3 sezon daha götürecek gibi, gerçekten çok iyi ya
    Steam ID : byildirim04

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri