Quote Originally Posted by defective1907 View Post
ilk 2 çıkıyor 3-4 playoff oynuyor doğru mu anlamışım
Doğrudur hocam, tek maç mı deplasmanlı mı bilmiyorum o günlere geçince görürüz

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
Güzel gidiyoruz. Sabırla ilerlemeliyiz.
Beklentimin üstündeyiz yalnız 3-4 adamımız biraz daha özellikli olsa bu yıl çıkardık. Şimdi orta sıraları aşamayan bir takımız.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
en kötü play off larla çıkarız hocam
Keşke ancak bu sene o biraz hayal olur bizim için

SAKHALIN 2-2 TOSNO

Yine erken yedik golü, eşitliği sağlayıp öne geçtik ve yine 80'den sonra 2 puan kaybettik. Ben bu takıma iki şey öğretemedim. İlk 10 dakika son 10 dakika gol yememeyi. Denediğim hiçbir şey tutmuyor. Bunu da oyuncuların zihinsel özelliklerine bağlıyorum

YENISEY 3-0 SAKHALIN

Hiç beklemediğimiz bir hezimeti ligin alt sıralarındaki Yenisey karşısında alıyoruz. 5 maçtır galip gelemiyoruz, tehlike çanları çalıyor.
Yine de çok üzüldüğüm söylenemez bu galibiyet BaGa Tarkan hocama gelsin

SAKHALIN 1-1 SOKOL

Bu sezon böylesine ezici bir maç daha önce oynamadık 90+'larda iki direkten dönen topumuz var ama girmeyince girmiyor. Çocuklar ellerinden geleni yaptılar, hata aramak ayıp olurdu.

ANJI 3-1 SAKHALIN
Sevindiğim bir skor oldu, hezimette olabilirdi. Ligin çok üstünde bir kadro yapısı var Anji'de.

SAKHALIN 1-0 TYUMEN

Öne geçtik, 60 dakika 10 kişi oynadık ancak 6 maç aradan sonra galip gelmeyi bildik. Böyle durumlarda kolay bir rakip ilaç olabiliyor takıma, Tyumen'de bize ilaç oldu, nefes aldırdı biraz.

PUAN DURUMU

Altyapı tesislerimizden sonra, antrenman tesislerimizi de geliştirmeye başladık. 5 üzerinden yarım yıldızı olan bir tesiste ne kadar seviye atlayabilirsin ki?

Yakın zamanda Belarus ve Finlandiya liglerini açıyorum, biraz çevremiz genişlesin

Kadro ilk geldiğimde daha iyiydi şu Shilla 5 yıldızdı adam yarım yılda 3,5 olmuş ne yaşadıysa artık. Devre arası paramız yok ama adam gönderip almaya çalışacağız. 3 aylık tatile 2 maç kaldı.