Quote Originally Posted by Mete07 View Post
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için taktigini okuduktan sonra savunmana yapacagın takviyeler için hızlı oyuncular bulmaya çalış dicektim ki savunmaya aldıgın oyuncuların hız ve hızlanması ortalama 11-12 bana kalırsa mevcut taktigine ve rakiplerin forvetlerini göz önüne alınca stoplerlerinin hızlı olması ( bu lig için ) büyük bir artı senin için ben transferlerini beğendim taktigin konusunda neler olucak sabırsızlanıyorum açıkcası cok hosuma gitti hazırlık maçları elbette ufak tefek şeyler için sana ipucu olmuştur . Son olarak taktik ile ilgili bir şeye değinicem takıma göbekten oyna komutunu verip , koşu yoluna pas komutunu vermemek lazım gibime geliyor nacizane bir fikir sadece başarılar dilerim dostum
Ben teşekkür ederim, böyle isteklerin gelmesi benide daha çok oynamaya itiyor yoksa kendi kendime çabalıyormuşum gibi hissediyorum

Dediğim gibi koşu yoluna pas yapılması ve göbekten oynanılması bana göre bir uyumluluk-tutarlılık göstergesi. göbekten oynuyoruz ve koşu yoluna paslar atılması rakibi yıpratıyor bence ve rakiplerimizin defansları yavaş, bizim hücum oyuncularımız hızlı ise yine bize çok büyük bir artı kazandırıyor. Kısacası deneyelim görelim

Quote Originally Posted by Urias View Post
Çok zevkli bir kariyer, takip edeceği ama Şampiyonlar Ligi'ne kadar bırakma takımı. Bizimkiler hiçbir zaman 2. takımı çıkaramıyor gruplara, dolaylı yoldan sen başar bunu
Bakalım ne kadarını becerebileceğiz Teşekkürler çok