ligi iyi yerde tamamlamışsın, seneye bir kaç takviye ile hem lig de hem avrupa da başarılar gelecektir.![]()
ligi iyi yerde tamamlamışsın, seneye bir kaç takviye ile hem lig de hem avrupa da başarılar gelecektir.![]()
Bakalım beğenecek misiniz transferleri?
Bu sene alabileceğimize inanıyorum ligi.Şampiyonlar Liginde grubumuz biraz zorlu.
Inter'ın Transferleri Şampiyonlar Liginde Final Oynatır!
Varan.1 - Hulk
Hulk'u kadromuza değerinin altında kattık ve gerçekten çok kaliteli bir oyuncu.Takımı sırtlayacağına inanıyorum.
Varan.2 - Nathaniel Clyne
Beklerimizden Dodo'nun 2016 yazında takıma katılacak olmasından dolayı,Nagatomunun 29 yaşında olmasından dolayı gerekli bir transferdi.Seneye sol bekte Dodo sağ bekte Clyne ile devam edeceğiz.
Varan.3 - Sergi Roberto (Yedek)
Ortasahada ki yedeklerimizin hepsi kadro kalitesinin altında olduğu için rotasyon amaçlı böyle bir transfere gereksinim duyduk.Ucuza geldi,hoş geldi.
Varan.4 - Davide Santon
Beke alınabilecek en iyi yedekti,normal değeri 7.75MN Euro'ydu ama,geçen sene 20YA takımızda kiralık oynamıştı.Ayrıca 2.8MN Euro ödeyerek alma hakkımız vardı.Bizde yedekte iyi bir oyuncumuz olsun diyerek aldık.
Bu kadar kaliteli transferin ardından,mali durumumuz şu şekilde oluştu.
Parasal anlamda zarardayız fakat geçen sene de aynı zararı yaşamıştık.Buna rağmen takım sezon sonunda 37.3MN Euro kar etmişti.Bu sene takımıma güveniyorum ve kazanacağımız kupalarla parayı çıkarabileceğimizi düşünüyorum.
(Ek Not: Shaqiri'yi ben almadım,kiralıktı ben takıma gelmeden önce otomatik alınmıştı.)
Italya Super Kupası | Juventus-Inter
Sezona kupayla başlamak istiyorduk,biliyorsunuz.Bu konu da istediğimizi aldık.Tarafsız maçta Juventus'u baskıcı rahat bir oyunla net bir skorla geçtik.
Şampiyonlar Liginde Zor Kura!
Bu grubun gelmesine sevindim açıkcası.Kendimizi en iyi şekilde deneyeceğiz ve kalitemizi test edeceğiz.
Yeni Sezon Muhtemel 11'imiz.