1 ile 30 arası toplam 295 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

Hybrid View

Şampiyon, Kiev başka mesele. Kiev pankart açtı, ülkemize laf eden. Bunun muhattabı Fenerbahçeliler değil, tüm TÜRK'lerdir. Senin ülkene laf ediliyor, sen buna rağmen Kiev'i destekliyorsan ben yazıklar olsun derim. Ama sen Kiev'i destekleme, FB'yi destekle; yorum olarak da "FB turu geçemez, ama umarım geçer." yaz ben buna razıyım. Ben diyorum, umarım GS tur atlar, ama atlayamayacak, çünkü gerçekleri görmek lazım. At gözlüğüyle bakmamalıyız. Liverpool 2005 ŞL şampiyonu, PSV aynı sene yarı finalist... Fenerbahçe PSV'ye 3 attı Kadıköy'de, GS de aynısını yapar umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Şampiyon, Kiev başka mesele. Kiev pankart açtı, ülkemize laf eden. Bunun muhattabı Fenerbahçeliler değil, tüm TÜRK'lerdir. Senin ülkene laf ediliyor, sen buna rağmen Kiev'i destekliyorsan ben yazıklar olsun derim. Ama sen Kiev'i destekleme, FB'yi destekle; yorum olarak da "FB turu geçemez, ama umarım geçer." yaz ben buna razıyım. Ben diyorum, umarım GS tur atlar, ama atlayamayacak, çünkü gerçekleri görmek lazım. At gözlüğüyle bakmamalıyız. Liverpool 2005 ŞL şampiyonu, PSV aynı sene yarı finalist... Fenerbahçe PSV'ye 3 attı Kadıköy'de, GS de aynısını yapar umarım.
    Ya o zaman sana sormazlar mı "Dün neden bu kadar gerçekçi değildin?" diye. "Kiev'i yensen de eleyemezsin artık." dendiğinde hiç bu şekilde gerçekçi bakmıyordun. Nalıncı keseri gibi kendine yontuyorsun bana kalırsa ve bu şekilde davranarak ortamı geriyorsun.

bnce aramızda sadece sen at gözlüğüyle bakıyorsun.. ayrıca şampiyon ABİMİZ kievi desteklorm demedi sadece fenere şans vermedi bu kievi desteklemek mi?

Quote Originally Posted by mahoo
    bnce aramızda sadece sen at gözlüğüyle bakıyorsun.. ayrıca şampiyon ABİMİZ kievi desteklorm demedi sadece fenere şans vermedi bu kievi desteklemek mi?
    aynı egowich'in Galatasaray'a şans vermediği gibi.. O zaman buda diğer takımları desteklemek olsa gerek..

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by mahoo
    ya dedim ya işte.işlerine geldiği gibi kendilerine yontuyorlar.
    dün dediğim aynen şuydu özetle bunca para verip,alınan adamlar türkiyede nedense gariban anadolu kulüplerine 90 dk.ya sığdırabildiği kadar gol atıyor ve vargücüyle saldırıyor.ama nedense avrupaya gelince ne hırs var ne heyecan,sanki hazırlık maçıymış gibi bir havadalar ve her yıl dahada eksilen bir avrupa puanı.ve dedimki bunun adı ülke puanını baltalamaktır.ve bu benim görüşüm.kimseyi bağlamaz.
    ve ben ısrarla diyorumki bugün avrupada mücadele eden takım sayımız,yıllardır tek ön eleme maçı oynamamız yada hiç oynamamamız GS sayesidedir ve bu bir gerçektir.GS;uefa ve süper kupa kazanmasaydı acaba şimdi ne durumda olurduk?gerçekten merak ediyorum?
    fenerbahçe değil sadece geçen yılda trabzon yaptı aynı şeyi ve bu yıl eskaza yine yapıyordu.daha düne kadar 100.yılımız avrupadada zafer yılımız olacak diyerek bu milleti uyutanlara verdiğiniz desteğe gerçekten şaşıyorum ve diyorumki fener taraftarının hakettiği bu değildi.
    ama hala savunarak sanki yönetimin haklı olduğunu ima ediyor ve biz buna layığız diyorsunuz.hesap sormak yerine hayallerle avunuyorsanız ben birşey diyemem?sonuçta kendi takımınız.

S-B-Z Misafir

Fenerbahçeli misin? Değilsin. O zaman Aziz Yıldırım'ı eleştirmenin bir manası yok. Avrupa'da başarı nedir, bunun adını koymak lazım bir kere. ŞL'de çeyrek final hayal. Takımların bütçeleri 200-300 milyon euro. Barcelona 1 milyar euroluk TV anlaşması yaptı.

Yönetim suçlu, kabul ediyoruz, defalarca belirttik. Her şeyde bir hayır vardık. UEFA Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gideriz, olmadı ligimizde mücadele ederiz.

Ülke puanını baltalamak mı? Trabzonspor Anorthosis'e, Galatasaray Tromso'ya yenildiğinde ülke puanı baltalanmıyor da Fenerbahçe yenilince mi ülke puanı baltalanıyor? Futbolcular yenilmek için mi sahaya çıkıyor?

Biraz daha objektif bakın lütfen!
    evet bana göre baltalamak oluyor bu ülke avrupada başarı elde ettiği zamanlarda herzaman galatasary baş köşeye oturdu,hep başroldeydi,arada bir böyle kazalar yaşamış olabilir ama başarılarının yanında bu bence görmezden gelinebilir.ayrıca inatla diyorumki sadece fenerbahçe değil diğer takımlarımız içinde aynı şeyi söyledim.tek takıma indirgemene gerek yok.

Mesaj Yetkileri