Başka bir sitenin paylaştığı bir tema burda paylaşmam da problem olur mu olmaz mı bilmiyorum özel mesajdan iletirim
Teşekkürler hocam , güzel bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Çok teşekkür ederim
SS Lazio !
Hazırlık kampı boyunca gerek başkanımız gerek futbol direktörümüz istediğimiz oyuncular için epey çaba sarf etti , çok istediğimiz transferlerin bir çoğu ile anlaşamadık ilk sezonumdan kadro da çok büyük revizyonlara gitmek istemediğim için gerektiği zaman benchte oturmaktan rahatsız olmayacak 11'de şans bulduğunda yeterli mücadeleyi verebilcek isimlere yöneldim .
Gidenler için ; Ederson tamamen kadronun şişkinliği yüzünden gönderildi , Clasie alındıktan sonra Gonzalez'in rahatsızlık duyması beni epey sinirlendirdi kendiside FCP 'ye gitmek istedikten sonra yollarımızı ayırdık . Son olarak S.Lulic maaleef kendisinden verim alabilcegimiizi düşünmeme rağmen satmak zorunda kaldım Shaktar maçlarında oynatmadıgım için ilk 11 'de şans bulamadıgını sonrasında da Chelsea'nin ilgisinden hoşlandıgını ve ayrılmak istedigini söyleyince biraz ucuza bıraktık maalesef
1- Maximilian Wittek
1860 Münich'in 19 yaşında ki Alman sol bek oyuncusu ile bonservisi 2 M euro anlaştık oyuncu her yıl 250 B ‚ kazanıcak , oyunucunun kulübüyle yaptığımız anlaşma doğrultusunda bu sene 1860 Münich'de kiralık oynamaya devam edicek . Kendisi çok beğendiğim bir oyuncu önümüzde ki sezondan itibaren her sene üzerine koyarak Lazio için cok önemli bir oyuncu olacaktır .
2- Federico Barba
Savunma rotasyonu için alınmış bir oyuncu olmasına rağmen kendisini geliştircegine Lazio ile kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına inanıyorum.
3- Carlos Zambrano
Kesinlikle yeteneğine mücadelesine hayran olduğum bir oyuncu , takımda De Vrij gibi mükemmel bir stoperimiz daha var onunla birlikte stoper bölgesinde ki en önemli 2. oyunucumuz oldu Zambrano takıma uyum sağlarsa savunma zaaflarımızı tek tek yok edeceklerdir
4- Jordy Clasie
Hollanda'nın yeni prenslerinden Jordy Clasie için 8 M euro verdik , biraz risk transferi oldu ne gibi bir performans göstericek emin değilim skora çok katkı verebilen bir oyuncu değil fakat ben istediğim verimi alabilcegimi düşünüyorum kendisinden
Düşler sahnesi , kulüp bazın da dünyanın en özel en ihtişamlı turnuvası her teknik adamın her futbolcunun olmak istediği yerdeyiz , Ukrayna'da ki maçın ilk 45 dakikasını 3:0 geride tamamladığımızda Avrupa ligi müziği çalmaya başlamıştı kafamda ne yalan söyliyim sanırım kendimizi geliştirip önümüzde ki sezon için bu hayali kurmam gerektiğini düşünmüştüm fakat Ukrayna'da son 45 dakikada öyle muazzam bir futbol oynadık ki 2. maç için hem onlara göz dağı verdik hem de şampiyonlar ligine göz kırptık . Sakatlıktan yeni çıkmış Klose ikinci yarı oyuna girip Klose'nin kim olduğunu tekrar hatırlatınca bütün ümitlerimiz yeşerdi 90 +2'de sahneye çıkan Keita ise İtalya'ya gelmeyin mesajını verdi
Ukrayna'da bambaşka 2 tane 45 dakika oynadıktan sonra hatalarımızı düzelttik , yapmamız gereken şeylerin farkına vardık son 90 dakika düşler sahnesi için sahaya çıktık yapmamız gerekenleri yaptık ve yıllardır şampiyonlar liginin gediklisi olmuş Lucescu ve öğrencilerini sahadan tam anlamıyla silerek düşler sahnesinde ki yerimizi aldık
![]()
Temelsiz bir fıkra gibi bir Alman bir İtalyan Bir İspanyol ve Bir Portekizli bu durumda Temel'i ben temsil edicem galiba
Herkesin lider yine herkesin sonuncu olabilceği bir gruptayız çok çekişmeli maçlar bizleri bekliyor . Eğer şampiyonlar ligindeyseniz kimle oynadığınızdan çok sizin ne yaptığınız daha önemli burası herkesin olmak istediği sahne ve biz burda olmanın önce keyfini çıkarıcaz adımlarımızı tek tek atıp bu gruptan çıkmak en büyük hedef.
1 - 7 Hafta