Ve ilk sezonumuzu bitirmiş bulunuyoruz..
Sezon Değerlendirmesi:
İlk sezonumuz sonlanırken içimizde bir burukluk oluşuyor. 34 haftalık mucadele de şampiyonluga bir çok kez yaklaştık. Son haftalar da rakiplerin puan kayıpları daha da heycanlandırdı. Ha oldu ha olacak derken son hafta ligin tepesinde ki 3 takımda galibiyet alıyor ve şampiyonluk başka bahara kalıyor. İlk yarıya istinaden bu yarının böyle geçmesinin iki sebebi oldu. Sakatlıklar ve problemli oyuncular. Sakatlık derken kaleye koyacak kalecim bile kalmadı yeri geldiginde. Forvetsiz kaç maça çıktım ben bile sayamadım. Netice itibari ile hakettigimiz yer zirve iken buradayız. Ama bu bile tarihimizin en büyük başarılarından biri şuan baktıgımız zaman.
Fikstür ve Sonuçlar:
Lig Puan Durumu:
Yıl sonu verileri :
Yılın başarılı isimleri:
Yönetim ile olan diyaloglar:
Dolu dolu geçen bir sezonun ardındna önümüzde ki sezon hazırlıklarına başladık. Bu sezon her açıdan tatmin edici zaferlerle dolu bir yıl olacağını duşunuyorum. Takip eden herkese teşekkurler.
İşin özü şu aslında daha önce ki Galatasaray kariyerim de sezon başı enes unal ın çok ucuz meblalara gittigini görmuştum aklımda kalmışGençlere gelirim diyince hiç kaçırmadım anında sattım stancu yu aldım enes unalı
![]()
Şansızlıklar nedeni ile olmadı hocam. Ama bu sezon olacak. Kaçarı yok![]()