Simone Verdi / AC Milan
Genç oyuncuyu sportif direktörümüz Ralf Ragnick aldı. 1.1 MN'luk bir bedel böyle sağlam bir genç için gayet iyi bir ücret diyebiliriz..
C. Gentner / AC Milan
Kafamda planladığım sistemde takımda sayılı da olsa abi stilinde oyuncular da bulunmalı. C. Gentner rotasyon için alınan bir isim oldu açıkcası.
Geçen sezon 34 maçta 7 gol 10 asistlik bir performans sergiledi takımı Stuttgart da. Almanya da yılın takımına da seçilen başarılı oyuncuyu 7 MN'a aldık.
N. Maksimovic / AC Milan
Torino'dan 4 MN'a satın aldığımız 23 yaşındaki genç stoper kadromuzun defans rotasyonu için aldındı. Fiyatının uygun olması ve oyuncunun çift yönlü olması en güzel nokta.
Geçen sezon 30 maça çıkmış ve genel anlamda başarılı bir grafik çizmiş.
A. Bertolacci / AC Milan
Bu transferde Roma ile baya bi çekiştik ancak oyuncuya imza attırmayı başardık. Orta alan için çeşitlilik istediğimden dolayı genç oyuncuyu kadromuza 5.25 MN gibi uygun bir fiyata kattık.
Orta alanda beklenenden daha iyi oynayarak formayı daha çok giyeceğini düşünüyorum.
G. Pezzella / AC Milan
24 yaşındaki Arjantinli oyuncuyu Wimmer'ın yanına partner olarak aldım. 7.25 MN liracık harcadık bu transfere. River Plate'den transfer edilen oyuncu geçen sezon orada iyi işler yapmış. Burada da ondan büyük şeyler bekliyoruz...
W. Kannemann / AC Milan
Stoper bölgesi için rotamız Arjantin ligi oldu. W. Kannemann'ı da Arjantin milli takımında gördüm ve takımındaki performansı dikkatimi çekti. Kendisiyle 5 MN'a anlaşmayı başardık...
Pezzella ile birlikte forma kapma mücadelesi verecekler.