1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Sinyor Olabilme Çabaları - I.Sezon SS LAZIO

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Ramires biraz fazla düşmüş sanki.. Kral gelmiş bu sezon sırtlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Ramires biraz fazla düşmüş sanki.. Kral gelmiş bu sezon sırtlar..
    Profil yanıltır beni diye umdum şimdiye kadar da öyle bildiğimiz Ramires orta sahaya katkısı cok iyi

---------------------------------------------------------------------------

Transferin Son Günlerinde Takımdan ayrılan ve yeni gelen oyuncular oldu , özellikle Seri B'de mücadele eden Varese forması giyen Davide Zonotti'yi kadroya katmak gelecegimize dair güzel bir yatırım oldu Varese'ye 1 Milyon euro gibi bir bonservis ücreti ödedik

20 Yaşında ki Parrales'i de ülkesinin takımı olan Portoviejo'dan aldık bu sezonu kiralık olarak yine kendi ülkesinin son şampiyonu olan Tecnico 'da geçirecek . Geçtigimiz sezon 31 maçta forma giyen Parrales 13 golün yanı sıra 8 asistle kalitesini göstermeyi başardı

Transfer döneminin son günlerinde Parrales'i tecrübe kazanmak için bir sezonluğuna , yine Minala'yı oynayabilcegi bir takım olan Bologna'ya kiraladık
    Geçtiğimiz sezon zor zamanlarda gerek kalitesiyle gerek tecrübesiyle muazzam katkı sağlayan Alman Panzeri ile yollarımızı ayırdık , futbol kariyerinin son dönemlerini kendi ülkesinde geçirmek istedigini ve artık ayrılmanın doğru zaman olduğunu düşünerek veda etti Lazio'ya kendisine kariyerinin sonlarında Dortmund'da başarılar dileriz , futbolu bıraktıktan sonra kendisine yardımcı ekibimde her zaman yer olduğunu belirttim

Geçtiğimiz sezon oynadıgımız ön eleme bu sene yok rahat rahat gruplardan başlıyoruz sezona rakipler her zaman ki gibi sert bu gruptan da geçen sezon ki gibi çıkmayı başarabilcegimizi düşünüyorum geçen sezon 12 puan ile grubu lider tamamlamıştık bu sefer 12 puan liderliğe yetmeyebilir .

Yolumuz Açık Olsun !

-----------------------------------------------------------------------------

Lige istediğimiz şekilde giremedik bu biraz benim hatam oldu galiba geçtigimiz sezon ağır antrenmanlar yaparak fazla yüklenmemize rağmen ön eleme için erkenden hazırlanmıştık bu sezon hazırlık kampımız biraz daha yumuşak geçince istediğimiz seviyede başlayamadık fakat bir an önce toparlanıp hedeflerimize emin adımlarla koşacagımıza eminim .

Juventus ve Fiorentina maçlarında sahada ki oyuncuların benim oyuncularımın olduguna bile şüphe ettim varlık bile gösteremedik fakat kaybetmemize rağmen PSG maçında muazzam bir oyun sergiledik sadece Cavani olacak hayvanı tutamadık.
    Ligin geri kalan maçlarında beklentileri karşıladıgımızı düşünüyorum Atalanta beraberliği nazar boncuğu olsun , Celtic'i de net bir skorla yenerek şampiyonlar liginde ilk puanımızı 2. maçımızdan almayı başardık

You'll Never BeatThe Irish !

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri