ya dedim ya işte.işlerine geldiği gibi kendilerine yontuyorlar.Originally Posted by mahoo
dün dediğim aynen şuydu özetle bunca para verip,alınan adamlar türkiyede nedense gariban anadolu kulüplerine 90 dk.ya sığdırabildiği kadar gol atıyor ve vargücüyle saldırıyor.ama nedense avrupaya gelince ne hırs var ne heyecan,sanki hazırlık maçıymış gibi bir havadalar ve her yıl dahada eksilen bir avrupa puanı.ve dedimki bunun adı ülke puanını baltalamaktır.ve bu benim görüşüm.kimseyi bağlamaz.
ve ben ısrarla diyorumki bugün avrupada mücadele eden takım sayımız,yıllardır tek ön eleme maçı oynamamız yada hiç oynamamamız GS sayesidedir ve bu bir gerçektir.GS;uefa ve süper kupa kazanmasaydı acaba şimdi ne durumda olurduk?gerçekten merak ediyorum?
fenerbahçe değil sadece geçen yılda trabzon yaptı aynı şeyi ve bu yıl eskaza yine yapıyordu.daha düne kadar 100.yılımız avrupadada zafer yılımız olacak diyerek bu milleti uyutanlara verdiğiniz desteğe gerçekten şaşıyorum ve diyorumki fener taraftarının hakettiği bu değildi.
ama hala savunarak sanki yönetimin haklı olduğunu ima ediyor ve biz buna layığız diyorsunuz.hesap sormak yerine hayallerle avunuyorsanız ben birşey diyemem?sonuçta kendi takımınız.

Alıntılı Yanıtla