/ NİSAN 2015 /

Bu ay bize yaradı yenilgisiz kapattık. Tekrardan Jorge Jesus'a nasıl top oynanacagını ögreterek ''Lig Kupası''nı ellerinden aldık.

/ MAYIS 2015 /

Gil Vicente mağlubiyetinden dolayı ligi 3.sırada tamamladık. Porto'yu penaltılarda geçerek Taça de Portugal kupasınıda kazanmış olduk.

/ LİG DURUMU /

Avrupa kupalarına katılmam iyi oldu aslında. ŞL'de pek ileri gidemem fakat AL'de şampiyon olabilirim diye düşünüyorum.

/ SÖZLEŞME YENİLEME /

Sözleşme yenilemek isteyen yönetimle ilk görüşmemiz olumsuz geçti. Daha fazla transfer ve maaş bütçesi istedim vermediler. Bende red ettim.

Yeni sözleşme teklifi ile geldiklerinde kabul ettim. Tabi bu parayı onlar degil oyuncu sattıgımdan ben getirdim fakat kulüpte kalmaya karar verdim.

TRANSFER
GİDENLER

10M'ye renklerimize bagladıgımız Eder Alvarez Balanta 30M serbest kalma maddesi kullanılarak Manchester City'e transfer olmuştur.Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar diler , ilerleyen zamanlarda kadromda her zaman onun için yer oldugunu belirtirim.

/ SEZON SONU BAŞARILAR / / TAKIM - OYUNCU /

Sezon genel olarak kötü geçmedi. Gelecek sezon şampiyonluk hedefi koydum kendime. Kadromdaki birçok oyuncu transfer olabilir , bu yüzden sürekli alternatiflerini arıyorum. Balanta aslında bana göre ucuza gitti fakat şans işte. Onun yerine direk tecrübeli bir forvet alıcam ve birde genç yetenek. Nani'yi yeniden kiralama girişlerine başladık , kulübü kabul etti fakat kesin birşey yok. Jonathan Soriano ve Eder ikinci devre katılmalarına ragmen performanslarından memnunum. Diger forvet Tanaka'yı yollayarak bir forvet daha almayı düşünüyorum. Takımdan kesinlikle ayrılacak 1-2 oyuncum daha var. Kiralıktan gelecek gençleri deneyerek potansiyellerini gösterecek kulüplere kiralık verecegim. Takıma 1-2 TÜRK oyuncu daha almayı düşünüyorum.