Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Başarılar hocam çok iyi gidiyoruz
Teşekkürler hocam.
Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
Çok iyi gidiyoruz,başarılar.
Teşekkürler hocam,çok istekli oynuyoruz.

'' Kanarya Devreyi Lider Kapatacak! ''

Gol yeme sorunumuz tamamıyla çözüldü.Artık rakibe doğru dürüst pozisyon bile vermiyoruz.Enes Ünal ve Munir yaşlarına rağmen,çok iyi oynuyorlar.Özellikle Enes şimdiden bile gelişim sağlıyor.Umarım engel yaratacak bir sakatlık sorunu yaşamaz.

Ortasaha da Alper'i Türk olduğundan oynatmak istesem de Roberto çok kalite dolu bir performans sergiliyor.Ayrıca Roberto'nun defansif yönü de kuvvetli olduğu için rakip tam atağa çıkacakken top kaptığı da oluyor.Ama kiralık olduğundan ve büyük ihtimalle gelecek sene takıma katılmayacağından Alper'e yoğunlaşmak benim gözümde daha önemli.

16'da 15 gibi bir gidişatla 45 puan topladık.Ligde mutlak favoriyiz,çifte kupa istiyoruz.Rehavet sorunu yaşamamak için her maç forma rekabetini arttıracak değişiklikler,farklı 11'ler sergiliyorum.Takımın her oyuncusu verim sağlıyor.

Genç oyuncumuz Munir,ödülünü kazandı.Hakettiği bir ödüldü.Ödülü bana ithaf etmesi de ayrıca mutlu etti tabi.

Devre arası transfer döneminde eğer Aziz başkan ek bütçe sağlarsa,Carlos Fierro ile anlaşmaya çalışacağız.Tavsiye ettiğiniz bir oyuncu mu? Belirtirseniz çok sevinirim.

Son olarak,iyi bir performans gösterdikleri ve sözleşmeleri bitmesine az kaldığı için Sow,Gökhan Gönül isimleriyle sözleşme tazeledik.Biraz zam yapmak zorunda kalsakta ikisi de hakettiğini aldı.