Sıkıntı Büyük!

Ligde ve Avrupa'da işler tam anlamıyla istediğimiz gibi gidiyor. Oyuncularımızın performansından gayet memnunum.

Pedro Rafael ve Gnadinger huysuzluk yapıyor çünkü daha büyük kulüplere gitmek istiyorlarmış "Tottenham" ve "Villareal"

Şimdi ligimize bir göz atalım.

Kaleci

Bu sezon, Elvio Napoli'ye bol bol şans veriyorum. Kendisi daha 20 yaşında ve yolun başında.
Hani şansını da gayet iyi kullanıyor. Ligde ve Avrupa'da iyi işler çıkardı.
Eski yedek kalecimizi gönderip Scuffet'i getirmeye çalıştık fakat Scuffet gelmeye yanaşmadı. Böylece Napoli'ye fırsat doğdu.

Defans Hattı

Eski Sol bekimizin yerini alan Schwenzel, 39'a PSG'ye gönderdiğimizden daha iyi iş yapıyor. Souza zaten bizim sigortamız
stoper hattında ise sık sık değişiklik yapıyorum gençler ile yaşlıları bir arada oynatıyorum. Özellikle genci sol kısma koyduğum zaman
zaten sol bekimiz orayıda kapatıyor adam nasıl bir bekse

Orta Saha

Tecrübeli oyuncumuz Valero kanatlara çok iyi paslar dağıtıyor, Minala ise sürekli ileri geri çift yönlü oynayarak DOS açığını kapatıyor.

Ofansif Orta Saha

Jese - Halilovic - Pedro üçlüsü mükemmel işler yaratıyorlar mükemmel paslaşıyorlar. Santraforumuza sadece gömmek kalıyor.
Fakat Halilovic gereğinden fazla sakatlanıyor.

Forvet

Yeni transferimiz Gabriel Jesus şuanda 24 maçta 30 gollük bir performans sergiledi ve daha ligin yarısına geldik. Böyle giderse 60'ı bulacaktır

Şimdi Ligimize Bir Göz Atalım

Puan Durumu

ve Şampiyonlar Ligi Puan Durumu

Kadromuzun Durumu

Vede gelelim kötü habere

Yönetim sonunda değişti fakat bizi gönderecekler galiba.