-
29.Temmuz.2015, 00:37
En azından gol yemeden bitirdik maçı, ilk yarı çok kötü sonuçlar olabilirdi. Sağ kanadımız olmadan oynadık resmen, Caner de bütün ortaları saçma sapan yaptı. Bireysel performanslar ve sakatlıklar olabilir geçici durumlardır ama orta sahanın göbeğinde ciddi bir sıkıntı olduğu açıkça ortada. Ben genel olarak Souza'yı beğeniyorum ama bizim takım için gereksizdi. Bir de o maliyete alınacağına üstüne biraz daha verilerek daha kaliteli bir oyuncu da alınabilirdi. Orta sahanın göbeğinde top çıkaracak bir oyuncumuz olmadığı için mecburen kanatlara yöneliyoruz, orada da beklere çok iş düşüyor. Bugün 2 bekimiz de kötü olunca da bu şekilde rakibi açmakta zorlanıyoruz. Kjaer de harika bir defans, tek sıkıntısı kafa ile top karşılarken topu nereye indirdiğine bakmıyor genellikle. Shaktar istediğini aldı ama ben iyi oynadıklarını düşünmüyorum, deplasmanda bu maçın kopyası yaşanabilir. Biz geride beklesek bu seferde onlar gol atamayacak gibi duruyor. Deplasmanda bekleyip kontra kovalamalıyız, umarım Şener de cezalı değildir çünkü Gökhan uzun süre yok galiba.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri