1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Onur Tablosu Hakkında

Default Onur Tablosu Hakkında

Merhabalar;

Daha önceki kariyerlerimin de içinde bulunduğu onur tablosu var elimde fakat bunu nasıl temizleyeceğimi yada sıfırlayacağımı bulamadım açıkçası

Yani yeni kariyerler açıp listeye girdiğimde hepsi bu tabloya girdi ve sıfırlayamıyorum.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by juxalente View Post
    Merhabalar;

Daha önceki kariyerlerimin de içinde bulunduğu onur tablosu var elimde fakat bunu nasıl temizleyeceğimi yada sıfırlayacağımı bulamadım açıkçası

Yani yeni kariyerler açıp listeye girdiğimde hepsi bu tabloya girdi ve sıfırlayamıyorum.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Sırasıyla bu alanlara gir: Yerel Disk C, Kullanıcılar, Pc Adın, Appdata, Local, Sports Interactive dosyasını bul ve tamamını sil Not: Eğer Appdata görünmüyorsa gizli klasörleri gösteri aç.

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    Sırasıyla bu alanlara gir: Yerel Disk C, Kullanıcılar, Pc Adın, Appdata, Local, Sports Interactive dosyasını bul ve tamamını sil Not: Eğer Appdata görünmüyorsa gizli klasörleri gösteri aç.
    Teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Teşekkürler
    rica ederim

rica ederim
    Dediğinizi yaptım farklı kariyer açtım ve yine onur tablosu aynı :/

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Dediğinizi yaptım farklı kariyer açtım ve yine onur tablosu aynı :/
    C:\Users\"BİLGİSAYAR KULLANICI ADI"\AppData\Local\Sports Interactive

Tamamen sildiniz mi buradaki klasörü? Ben bu şekilde hallediyorum. Tekrar tamamen silin buradaki klasörü ardından Stam' den oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula yapın bakalım düzelecek mi? Ayrıca sildikten sonra yine kayıtlı oyununuza mı devam ettiniz yoksa yeni oyun mu açtınız? kayıtlı oyununuza devam ediyorsanız belki bu yüzden de işe yaramamış olabilir.

C:\Users\"BİLGİSAYAR KULLANICI ADI"\AppData\Local\Sports Interactive

Tamamen sildiniz mi buradaki klasörü? Ben bu şekilde hallediyorum. Tekrar tamamen silin buradaki klasörü ardından Stam' den oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula yapın bakalım düzelecek mi? Ayrıca sildikten sonra yine kayıtlı oyununuza mı devam ettiniz yoksa yeni oyun mu açtınız? kayıtlı oyununuza devam ediyorsanız belki bu yüzden de işe yaramamış olabilir.
    Aynen dedğiniz şekilde yaptım. Local'deki sports interactive klasörünü tamamen sildim.
    sonra steam'den oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula yaptım.
    Yeni kariyer açtım tekrar onur tablosuna baktım ve
    İsmim hala orada aynı yukarıdaki fotoğraftaki gibi.

Hatta sadece kendi bilgisayar kullanıcı adı değil, oradaki public falan ne varsa hepsine tek tek girip kontrol ettim başka varsa silmek için.

Sonuç = Durum aynı

teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aynen dedğiniz şekilde yaptım. Local'deki sports interactive klasörünü tamamen sildim.
    sonra steam'den oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula yaptım.
    Yeni kariyer açtım tekrar onur tablosuna baktım ve
    İsmim hala orada aynı yukarıdaki fotoğraftaki gibi.

Hatta sadece kendi bilgisayar kullanıcı adı değil, oradaki public falan ne varsa hepsine tek tek girip kontrol ettim başka varsa silmek için.

Sonuç = Durum aynı

teşekkürler
    Anladım hocam neden öyle anlamadım (netten de araştırma yaptım kısaca yanlış olmasın diye) normalde düzelmesi gerekiyor umarım başka bir yöntem bilen arkadaş yardımcı olur size bu konuda..

Anladım hocam neden öyle anlamadım (netten de araştırma yaptım kısaca yanlış olmasın diye) normalde düzelmesi gerekiyor umarım başka bir yöntem bilen arkadaş yardımcı olur size bu konuda..
    Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim

Nesil
    2013
    Yer
    Istanbul

belgeler - sports interactive - football manager 2015 (alttakin de) hall_of_fame.dat diye bir dosya olacak onu silmelisin.

Quote Originally Posted by dyzo View Post
    belgeler - sports interactive - football manager 2015 (alttakin de) hall_of_fame.dat diye bir dosya olacak onu silmelisin.
    Bende 1 adet sports interactive ve 1 adet fm 15 klasörü var :/

edit : bilgisayarda tarattırıp buldum ve silince düzeldi. Teşekkür ederim

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri