1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Shaktar Donetsk / Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben 4-4-2 sisteminin Vitor hocanın isteği doğrultusunda oynattığını sanmıyorum. Anlaşma yapılırken Aziz yıldırım, taraftarın isteğini de düşünerek çift forvetli atak futbolu oynatan birisinin gelmesi gerektiğini söylemiştir. Ve hoca da bu şartlarda gelmiştir. Yoksa bu taktiği özellikle de Shakthar gibi bir deplasmanda üzerine basa basa oynamaya çalışmasının hiç bir mantığı olamaz. Ayrıca bu dediğimi destekleyen şeylerden biriside Olimpiyakosdan ayrılırken oynattığı savunma-kontrol futbolu. Hatta Olimpiyakostan ayrılmasının bir sebebi de buydu sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Escochae View Post
    Ben 4-4-2 sisteminin Vitor hocanın isteği doğrultusunda oynattığını sanmıyorum. Anlaşma yapılırken Aziz yıldırım, taraftarın isteğini de düşünerek çift forvetli atak futbolu oynatan birisinin gelmesi gerektiğini söylemiştir. Ve hoca da bu şartlarda gelmiştir. Yoksa bu taktiği özellikle de Shakthar gibi bir deplasmanda üzerine basa basa oynamaya çalışmasının hiç bir mantığı olamaz. Ayrıca bu dediğimi destekleyen şeylerden biriside Olimpiyakosdan ayrılırken oynattığı savunma-kontrol futbolu. Hatta Olimpiyakostan ayrılmasının bir sebebi de buydu sanırım.
    CM 03 04'ten kalma 4-1-3-2 ile oynamak kadar saçma bir şey görmedim. Takımı resmen sabote eden bir taktik. Hoca taktiksel anlamda yetersiz geldi gözüme.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    CM 03 04'ten kalma 4-1-3-2 ile oynamak kadar saçma bir şey görmedim. Takımı resmen sabote eden bir taktik. Hoca taktiksel anlamda yetersiz geldi gözüme.
    Kesinlikle. En son böyle dağınık düzeni 2006-2007 sezonunda Tümer-Kezman-Alex-Deivid-Tuncay 'ın oynadığı 5'li ile yaşamıştık. O sene ligde şampiyonluk gelmesine rağmen, Avrupa'da AZ'ye elenmiştik. Bu sene belki şampiyonluk gelebilir ama Avrupa'da başarı istiyorsan daha kontrollü ne oynadığını bilen bir oyun oynaman gerekiyor.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri