-
07.Ağustos.2015, 14:04

Originally Posted by
olgunege75
Başarılar Hocam

Originally Posted by
defective1907
başarılar dilerim
Teşekkürler arkadaşlar.
Arkadaşlar,her bölümde hikaye olmayacak sıkmasın diye.Bilginize...
Süper Lig 1.Hafta
Benim için çok zorlayıcı bir maç oldu.Dakika 30'da 2-1 geride olunca locadaki Hamdi Özoğluna baktım,o da bana bakıyordu.Sinirli bir bakış attı,ürkmüştüm.8 dakika boyunca heryerimden ter akarken,Lamine Diarra beni rahatlattı.Devamı da kendiliğinden geldi...
Süper Lig 2.Hafta
Osmanlıspor deplasmanında hiç bu kadar zorlanacağımızı düşünmezdim.Şut çekiyorduk ama,bunlar hep etkisiz şutlardı.Ceza sahasına girerken ya top kaybediyor kontra atak yiyorduk ya da top defansın müdahalesi ile dışarı çıkıyordu.Galibiyet almamız gereken maçta berabere kalmak,benim kredilerimden birini tüketmişti.
Süper Lig 3.Hafta - Zorlu Başakşehir Karşılaşması

Bu maçta zorlancağız diye düşürken,tam tersi oldu.1-0 geriye düşmüştük ama sonrasında oyunun köntrolü hep bizdeydi.İyi pozisyonlar buluyorduk,sadece değerlendirmesi kalıyordu.Bu bölümde de devreye usta ayağımız Eto'o giriyordu.Görevini yerine getirerek,hat-trick yaptı.
Süper Lig 4.Hafta - 3 Büyüklerden Siyah Beyaza Karşı
Talihsizce kaybettiğimiz bir maç olmuştu,öne geçmemize rağmen bir konsantrasyon sorunu ile ilk yarı sonunda 2 dakikada 2 gol yiyip maçı adeta satmıştık.Oyuncularımı sert bir dille uyardım.
Bu maçın çıkışında,Hamdi Bey beni odasına çağırdı.Korkarak gitmiştim.
'' Gel otur,sıkıntı yok. ''
'' Merhaba. ''
'' Dün kaybettik ama kasma kendini bu kadar.Beşiktaşı da yenmeni beklemiyoruz.Zorlu maçları kaybedersen kızmam. ''
'' Teşekkür ederim,çok rahatladım. ''
'' Çıkabilirsin. ''
Odadan çıkarken,mutlu ve rahattım.Üzerimden bir yük kalmıştı sanki.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri