1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: 1. Hafta | Fenerbahçe 2 - 0 Eskişehirspor

Threaded View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    RVP oynayacak mı en çok onu merak ediyorum aslında. 4-4-2 çıkacaksak Alper muhakkak olmalı sol orta da
    RVP büyük ihtimalle oynamaz, riske edileceğini zannetmiyorum. Sağlıklı olursa son 15 dk falan oynar, hatta Antromitos ilk maçında da oynamasın bence. Böyle maçlar için oyuncuyu zorlamaya gerek yok. Alper ise hangi taktikle oynadığımızın bir önemi yok, takımda kesinlikle olması gereken bir oyuncu. Geçen seneyi göz önüne getirirseniz iyi futbol oynadığımız 2-3 maçın hepsinde Alper solda oynamıştı.

[MENTION=15924]sananes[/MENTION]

Bence takımdaki temel sorun 4-4-2 değil de Sow'u oynatma sevdası, Önceki yıllarda da Emenikeydi. Bizde Sow oynatılmak istendiği için mecburen 4-4-2 oynuyoruz, 4-4-2 oynarken de mecburen sola Diego ortaya da 2 tane defansif orta saha geçiyor. Bazen de eski dönemlerde olduğu gibi Sow sola geliyor ve 4-3-3'e dönüyoruz. 4-4-2'deki temel sorunumuz oyuncu grubumuzda bu taktiği oynayabilecek kalitede ve bu taktiği bilen 2 belki 3 tane oyuncumuz var, bu sisteme alışmak ta uzun sürecek. 4-3-3'e döndüğümüzde de klasik sıkıntı Sow'un kanada geçmesi, orta sahaların yeterli pas opsiyonu oluşturamaması ve beklerin yetersiz bindirmeleri. Herkes transferlerden sonra ani bir değişim bekledi ama bizim kronikleşmiş çok ciddi sıkıntılarımız var, bunları çözmek öyle zannedildiği gibi kolay olmayacak.

Yine FB Sohbet konusuna çevirdim burayı, maça dönersek eğer Alper solda ve Nani sağda sabit bir şekilde 4-2-3-1 oynarsak takım performansının zirvesine ulaşır. Souza-Meireles önünde Diego-Alper-Nani gibi alan kat edebilen yaratıcı ve süratli futbolcuların olduğu bir takım her türlü hücum varyasyonunu uygulayabilir. Ben hangi taktikle oynarsak oynayalım Stoch ve Sow'un bu takımda bir geleceği olduğuna inanmıyorum.
    Last edited by himone : 10.Ağustos.2015 at 22:01

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri