Bu konuyu bekliyordum ne zamandır o kadar doluyum ki

Öncellikle bu oyunu CM 98-99'dan beri oynuyorum 4 senedir orjinal alıyorum her yıl almicam desem de...Beklentilerim mi?

1-Artık şu yapay zekanın transfer politikalarını düzeltmeleri bizim mi iletmemiz lazım yoksa burdaki ekibin mi ama bunun düzelmesi gereken en önemli konu olduğunu düşünüyorum.Bir süre sonra oyunda ne zevk kalıyor ne tat.

2-Sakatlık,evet doğru idman yapılması gereksin ama şu sakatlık işine bazen ne yapılırsa yapılsın çözüm bulunmuyor.

3-FM 2015 her sene devam eden artarak devam eden hayal kırıklıklarının oyunu sadece 2 ay oynayabilmeme sebep olan halı saha maçı havasında geçmesi 0-0 biten maç nerdeyse yok gibi gol ortalamalrı maçların 4-5 oyundan soğuttular resmen

4-Türkiye araştırmacılarına 3 senedir şu nasıl farkedilmiyor anlamıyorum Türkiyenin 2.kademe ligi süper ligten sonra gelen ligin en önemli maçı playoff maçını 3 senedir nasıl olurda tarafız sahada değilde tek maç usülü ev sahibi olarak iletilir.Taşın altına da elimi sokayım eğer kimse araştırmıyorsa Türkiye liglerinin statüsü konusunda destek olabilirim