1) her yıl oyunda Beşiktaş'ı alıyorum.
fakat 2. sezondan itibaren ligin tadı kaçıyor.
Fenerbahçe PA'sı 140 olan oyuncuyu 10 Milyona alıp her yıl başarısız oluyor.
Galatasaray ortalama 130-140 PA'sı olan oyuncuları bedavaya alıyor.
rakipler gerçek hayatta 2 yıl başarısız olsa takıma efsane oyuncular alır. Fakat oyunda her başarısız sezonun ardından daha kötü transfer yapıyorlar.
2018 yılında menajer ekle^den Galatasaray'a geçip transferler yaptım. 4 sezonda en yüksek 1 milyon bonservis ödemiş Galatasaray. Bütçesi 100 milyonu aşmıştı ben menajer eklediğimde.
2) Barcelona çöp bir oyuncuyu 20 milyon €'ya transfer ediyor. 6 ay sonra 3 milyona satılık listesine koyuyor. büyük kulüplerin bu tarz saçmalığı da çok fazla.
3) iyi bir taktik yapıyorsanız , rakip kim olursa olsun yenebiliyorsunuz. Misal ilk sezonumda taktiği oturttum diye chelsea'yi deplasmanda 5-0 yenebiliyorum. bu gerçekte imkansız birşey.
4)Ben Beşiktaş ile ŞL'de 2 defa çeyrek final oynadım 1 kez yarı final oynadım. 5 yıl üst üste şampiyon oldum ama kulübün efsanelerinden birisi olamadımbu kariyere sahipken yönetim 2 yıllık sözleşme önerdi ,ben 5 yıllık sözleşme istedim diye kovuldum
çok saçma bir durum. Oyundan soğuttu , o gün bugün oynamıyorum oyunu.
gerçeklik katmaya çalışırken oyunu iyice saçma hale getirilmesi çok soğutuyor.
son 5 seriyi çıkar çıkmaz orjinalini aldım. Fakat 2016 da almayacağım. bir süre bekleyeceğim. yorumlara bakarak karar veririm artık![]()

bu kariyere sahipken yönetim 2 yıllık sözleşme önerdi ,ben 5 yıllık sözleşme istedim diye kovuldum
Alıntılı Yanıtla