Şu taktiği desteklemiyorum ama Sow ve Meireles'in yerine V.Persie ve Ozan girsin takıma yine farklı bir hale geliriz, bu oyunculara Caner de dahil edilebilir. Bu 3 oyuncu oyunun hiçbir anında dolu dolu oynamıyor. Meireles diğer oyunculara göre daha iyiydi dün ama yetmiyor, tek hamleli orta saha olmaz bence hele halihazırda 1 tane defansif orta sahanın olduğu takımda hiç olmaz bir de çok çabuk yorulup oyundan düşüyor. Ben bu taktiğin kalıcı olacağına inanmıyorum, eğer dediğim oyuncu değişimleri de olduktan sonra(kanat ta alınacak bu arada) da takım düzelmezse taktik değişikliği gelir. Bence bu taktik hocanın tercihi değil, büyük ihtimalle hoca ile anlaşırken 4-4-2 istendi. Ben ne Porto'nun ne de Olympiakos'un 4-4-2 oynadığını hatırlamıyorum(yanlışım varsa düzeltin). Sow ve Meireles pas opsiyonu oluşturamadıkları ve pres yapma konusunda yetersiz oldukları için oyunumuzun sürekliliği olmuyor. Ayrıca Nani'nin rezalet formu da cabası, hoca da şu kanatları değiştirmekten vazgeçmeli bence son derece gereksiz bir hareket.