Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: İlk hedef 1. yıldız.. / BURSASPOR

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Forvetini ne olarak kullanıyorsun hocam.Çok az verim almışsın
    İlgi düşük olmasının sebebi malum artık sonlara yaklaştık ve yazdayız.Kendin zevk almıyorsan bırakabilirsin tabi sana kalmış.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Forvetini ne olarak kullanıyorsun hocam.Çok az verim almışsın
    İlgi düşük olmasının sebebi malum artık sonlara yaklaştık ve yazdayız.Kendin zevk almıyorsan bırakabilirsin tabi sana kalmış.

Forveti yaratıcı forvet olarak kullanıyorum dostum , genelde goller kanatlardan geliyor . Zevk almama değilde dediğin gibi sonlara yaklaştık ilgi falan olmayınca kendim çalıp kendim söylüyormuşum gibi oluyor. Bakalım ya Galatasaray ya İstanbulspor yada Bursa ile devam edicem.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Forvetin çok yalnız kalıyor.Komple Forvet lazım oraya Drogba gibi.Büyük ihtimalle taktiğinde ki orta alan boşluğundan rakip sürekli senin forvetin üzerinde en az 2-3 adam tutuyor.Kanatlarda bu boşluktan yararlanıyor.Oraya bir azman bulursan daha çok gol bulursun bence hocam.

Forvetin çok yalnız kalıyor.Komple Forvet lazım oraya Drogba gibi.Büyük ihtimalle taktiğinde ki orta alan boşluğundan rakip sürekli senin forvetin üzerinde en az 2-3 adam tutuyor.Kanatlarda bu boşluktan yararlanıyor.Oraya bir azman bulursan daha çok gol bulursun bence hocam.

Bunu aldım forvete Umarım çözüm olur artık hocam. Bu forvetlere verdiğim parayla orta sıralara oynayacak takım kurardım valla

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende şu anda kendisini kullanıyorum yaratıcı forvet olarak.Tabi arkasında yardımcı forvet olarak gabriel var.Golleri Gabriel asistleri bu arkadaş atıyor.Yararını görürsün ama biraz fazla ve boş konuşuyor.Ciddi ol ona karşı

Bende şu anda kendisini kullanıyorum yaratıcı forvet olarak.Tabi arkasında yardımcı forvet olarak gabriel var.Golleri Gabriel asistleri bu arkadaş atıyor.Yararını görürsün ama biraz fazla ve boş konuşuyor.Ciddi ol ona karşı

Gerek kalmadı kardeşim artık sildim kariyeri. Avrupa yasağı olduğu için ne dzsudzsak kaldı ne Isaac . Yenileri kaynaştırmayla uğraşamam. İlgin alakan için teşekkür ederim

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri