Forvetini ne olarak kullanıyorsun hocam.Çok az verim almışsın
İlgi düşük olmasının sebebi malum artık sonlara yaklaştık ve yazdayız.Kendin zevk almıyorsan bırakabilirsin tabi sana kalmış.
Forvetini ne olarak kullanıyorsun hocam.Çok az verim almışsın
İlgi düşük olmasının sebebi malum artık sonlara yaklaştık ve yazdayız.Kendin zevk almıyorsan bırakabilirsin tabi sana kalmış.
Forveti yaratıcı forvet olarak kullanıyorum dostum , genelde goller kanatlardan geliyor . Zevk almama değilde dediğin gibi sonlara yaklaştık ilgi falan olmayınca kendim çalıp kendim söylüyormuşum gibi oluyor. Bakalım ya Galatasaray ya İstanbulspor yada Bursa ile devam edicem.
Forvetin çok yalnız kalıyor.Komple Forvet lazım oraya Drogba gibi.Büyük ihtimalle taktiğinde ki orta alan boşluğundan rakip sürekli senin forvetin üzerinde en az 2-3 adam tutuyor.Kanatlarda bu boşluktan yararlanıyor.Oraya bir azman bulursan daha çok gol bulursun bence hocam.
Bende şu anda kendisini kullanıyorum yaratıcı forvet olarak.Tabi arkasında yardımcı forvet olarak gabriel var.Golleri Gabriel asistleri bu arkadaş atıyor.Yararını görürsün ama biraz fazla ve boş konuşuyor.Ciddi ol ona karşı