Zaten yukarıda Topaz Premier Lige çıktığımın caps-ını atmışdım. Beklentileri falan. zaten 9 takım vartoplam 16 maç yapıyoruz. Bu açıdan çok saçma olmuş. Bari 14-15 olsaydı iyi olurdu. Hatta artık Topaz Premier Ligi de bitirdim. 9 takımlı bir lig. birde çok kolay yapmışlar. 2-3 sağlam transfer yaparsan çok kolay bir lig oluyor. en kötü tarafı Azerbaycan liginde Avrupada mücadele etmek için yerli bir tane bile oyuncunun olmaması. yani Kurallar gereği oynatacağın oyuncular var. Ama onlarda avrupa için kalitesiz oluyor
Bunu nasıl düzeltebilirim onu düşünüyorum.
Arkadaşlar 16 maç yaptım toplam. 2. ligde yaptığım transferler çok kolay 1. ligde de gidebilir. ama sağlam 3-5 transfer yapmanız lazım. Stadların durumu fena sayılmaz. Bu sene Şampiyon olduğumuz için Şampiyonlar ligi elemelerine gireceğiz. Bu açıdan zevkli olucağına eminim.
Özellikle Avrupa oyunlarını mutlaka burda tek tek inceleyip paylaşıcam. Hepinize FM-li günler. Azerbaycan Liginde başlayanlar için tavsiyem pek zor bir lig olduğunu düşünmeyin. Türkiye PTT ligi bile daha zor. En azından oyuncular kondisyon eksikliğinden sakatlanma durumu falan var. Burda zaten öyle bir durum yok. 15 günde bir maç yapıyoruz. bir oyuncu 1-2 haftalık sakatlansa bile önümüzdeki maça hazır hale geliyor![]()
![]()
![]()

toplam 16 maç yapıyoruz. Bu açıdan çok saçma olmuş. Bari 14-15 olsaydı iyi olurdu. Hatta artık Topaz Premier Ligi de bitirdim. 9 takımlı bir lig. birde çok kolay yapmışlar. 2-3 sağlam transfer yaparsan çok kolay bir lig oluyor. en kötü tarafı Azerbaycan liginde Avrupada mücadele etmek için yerli bir tane bile oyuncunun olmaması. yani Kurallar gereği oynatacağın oyuncular var. Ama onlarda avrupa için kalitesiz oluyor
Bunu nasıl düzeltebilirim onu düşünüyorum.