-
Evet antrenörlerde etki eder onlarıda farklı ülkelerden seçebilirsin, 2015 de biimiyorumda bende 2014 de %81 i görmüştüm ama ben 20 sene falan hep aynı adamlarla çalıştım sürekli dünya gözlemine gönderiyordum, gerçi antrenör gelip gittiğide oluyordu yani %100 hiç görmedim ama imkansız değil, hondurastan falan 4,5 5 yıldız veren antrenörler bulursan ki bunu;
Kararlılık 15
Disilin 15
Motivasyon 15
arayıp antrenör özelliklerinden herhangi biri (ör: hücum) 15-16 üstü olan antrenörlerle anlaşabilirsin. Yinede tabi %100 yapmak için sanırım 5-6 ülke açman gerek en azından küçük ülkelerden iyi antrenör bulabilmen için yada uyumu çok yüksek olan 20-19 gibi gözlemcileri küçük ülkeleri araştırmaya gönderebilirsin sık sık. Ama hani benim %81 gördüğüm fm 2014 de fantezi ligimdi yani para falan sorunum yoktu haftalık 50-60 bin verebiliyordum gözlemciye antrenöre falan o yüzden normal bir oyunda %55-60 çok iyi bir değer diye düşünüyorum. Şuanki oyunumda %18 benim gerçi geçen sezon tüm antrenör kadromda yenilenmeye gittim o yüzden böyle bide tabi ben küçük takım olduğumdan türkiye dışına yeni yeni izin alabildim kulüpten falan yani sana önerim gözlemci alırken 4-5 ülkeyi bilen eski futbolcuları alabilirsin mesela atıyorum ki öyle oyuncular var ki 15-20 kulüpte oynuyor büyük ülkelerde küçük ülkelerde onlar bu dönemde bu ülkeleri tanıyorlar uzun süre kalırlarsa sanıyorum gözlemci olunca otomatik kalıcı olarak ekleniyor emin değilim denemedim ama bu oyuncuları araştırabilirsin %100 yapmak istiyorsan.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri