-
Fikstürü mikstürü geçtim bana alttaki şu 2 başarıyı mantıklı bir şekilde açıklayın bende gidip fm 2016 yı alayım ilk fırsatta

20/30 resmi maçta üstüste gol yememe.
Şuanda dünyanın en uzun süre gol yemeyen kalecisi Brezilyalı Mazaropi ve yemediği süre ise 1816 dakika, yani 20,5 maç gibi bir rekor. Ve bu adam şuan 62 yaşında. Hile yapmadan 30 maç üst üste gol yememek ne kadar mümkün? 30'u geçtim 20 maç? Barcelona'yı al, Dünya'nın en küçük ligine koy yine mümkün değil, hele ki bu oyunda kalecilerin saçmalıklarnı düşünürsek hiç mümkün değil. Başarılar bile gerçek dışıyken gelmiş açıklama yapıyorlar gerçekci yapacağız falan, Fm benim için 2012 den sonra bitti, tamda yeni saha yaptırabilme olayları gelince sevinmiştim kendi çapımda işte, lig ekleme olayıda hoşuma gitmişti ama işte ne yazık ki, FM hiç bir zaman ilerleme kaydedemedi, her seride gerilemeye devam ediyor, ne yazık ki verdiğim paralara acıyorum ve şahsen FM 2016 yı almayı düşünmüyorm, eğer ki beni şaşırtarak bu saçmalıklara bir son verip çok ilgimi çekecek bir özellik gelmezse...
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri