Yaş olmuş 31 neredeyse 15 yıldır aralıksız oynuyorum bu oyunu.Ne kadrolar,ne oyuncular,ne başarılar gördüm bu oyunda. 13 maç üstüste 10 tam puanla oynayan oyuncum da oldu 14 özelliği 20 olan 25 yaşında kalecimde,10 yıl üstüste lig,kupa ve şl aldığımı bilirim. Bu oyun benim hayallerimi ekran karşısında bile olsa gerçeğe dönüştüren,egolarımı tatmin eden yegane oyundu. Ne zaman ki 3D çıktı mertlik bozuldu. Ben 3D nin kötü olduğunu kastetmiyorum,çok sevindim ilk duyduğumda. Çıkdığı gün aldım FM09'u. Buglar,hatala,kaleci performansları,direkler,korner taktikleri vs. derken oyun yavaş yavaş soğuttu kendinden. Fm 2012 bir anda ''Tamam olacak bu'' dedirtti bana. 3D sonrası çıkan en iyi oyundu. 3 sene oynadım aralıksız. FM13 ve 14 teki rezaletler sonucunda dünya para verip aldığım oyunların yüzüne bakmadım. Saatlerce editörle uğraşıp 12 ye devam ettim. Bu yıl 15 i 700 saatten fazla oynamışım beğenmediğim oyunu. Şimdi 16 nın özellikleri açıklandı. Şöyle bir bakıyorumda beni heyecanlandıran,şöyle kanımı kaynatan tek bir özellik bile yok.O eski oyunun verdiği hazzı artık teknolojininde ilerlemesiyle yeni oyun kesinlikle vermiyor.Ben bu oyunu yine alacağım,ama uzun süre oynayacağımı hiç sanmıyorum.İnternette bir çok arkadaşın yaptığı pacth lerle 12 ya da 14 oynamaya devam edeceğim...