Olumlu bir futbol ile kazanabileceğimizi düşünüyorum, milli takım arasının takımı hırpalamasından ziyade daha çok diri hale getireceğini tahmin ediyorum. Stoper bölgesinde yaşanan sakatlık krizinde Ba'nın iyileşip maça hazır olması bekleniyor, Ba-Kadlec savunma hattı umarım bizi sıkıntıya uğratmaz. Cezası sona eren Caner'de formasına kavuşacak.

Milli takımın iki maçında da görüldüğü üzere Ozan Tufan formda, topu dolaştırıp trafiği kontrol edebilecek durumda. Ozan-Topal denenmesini isterim ben, Ozan-Josef'te kullanılabilir. Diego'da sol kanatta başlayacaktır 4-4-2 oynadığımız için, taktik olarak bir sürpriz beklemiyorum yine ama 4-2-3-1 hala benim bu takım için istediğim bir diziliş.

Umarım takımımız skoru iki farklı halde tutarda gereksiz gerilimler yaşamayız, son yarım saatte Van Persie'nin kenara geldiği bir oyunda Markovic'i görmek isterim. Fernandao arkasında | Nani-Diego-Markovic üçlüsünü kullanabiliriz. Elimizde çok farklı oyunlar için çok farklı futbolcularımız var ve bunları doğru yerde kullanıp değerlendirmek teknik ekibin inisiyatifinde.

0-3 | Van Persie, Fernandao ve oynarsa Markovic diyorum.