Sanırım yıllardır bahsedilen yeni site gelmiş Hayırlı olsun diyelim. Öneri ve eleştirileri buradan yaparsak sanırım daha kolay olacaktır.
Sanırım yıllardır bahsedilen yeni site gelmiş Hayırlı olsun diyelim. Öneri ve eleştirileri buradan yaparsak sanırım daha kolay olacaktır.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Daha da güzel işler gelecek üzerinde çalışıyoruz. Henüz kullanıcı tarafından yapılacak girişleri devreye almadık. Dosyalar, Kariyer hikayeleri gibi, araştırma sayfaları da oldukça faydalı olacak. Geri bildirimlerinizi bekliyoruz. Ayrıca içerik konusunda görev almaya arzulu arkadaşlar bize iletişim formu üzerinden ulaşabilir.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Like butonu da koysanız fena olmaz gibi, günümüzün olmazsa olmazı
Yeni site'ye geçerken katkım olmasını isterim açıkçası PRO üyeliğe nasıl geçiş yapabilirim ya da beklersem FM16 satışı yapacak mısınız? Geçen sene ki gibi [MENTION=4]Vieri[/MENTION]
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Nihayet İlk izlenimim güzel. Sade ve göze hoş geliyor. Zamanla sadeliğini bozmaz umarım Mustafa Abi.
FM Gazetesi
Sadeliğini korumak en önemli hususlardan birisi [MENTION=35064]Ralph[/MENTION]
[MENTION=297426]Barak[/MENTION] henüz Türkiye pazarına ait detaylar gelmedi. Yine playmono üzerinden satış olacak muhtemelen.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Çok güzel olmuş giriş sayfası , sadelik ön planda ki bu çok güzel bir husus gerçekten elinize sağlık
You'll Never BeatThe Irish !
Yenilik her zaman güzeldir ve şuan çok güzel bir arayüze sahip site. Minimal çizgide devam eden bir site çalışması olması dileğiyle...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Sade bir tema olması çok iyi olmuş. Bu sitenin en güzel yanı yıllardır sade bir tema ve kullanışlı bir forum ortamının olmasıydı. Öyle de devam eder umarım.
Forumun eski hali çok keyifliydi. Eski hâlinden kastım forumdaki canlılık vs. Ben acayip özlüyorum o ortamı.
Hâla vakit geçiriyorum buralarda ama bi sakinlik var. Bu yeni site geliştirmeleriyle falan devam eder inşlAllah.
En azindan arastirma icin aklimizda Turkiye veritabanindaki her oyuncu icin bir sayfa acmak ve bu sayfalardan hem kendi calismamiz olan veriler, hem de farkli sitelere erisim planliyoruz. Boylece futbolcularla ilgili bilgilere hizli ulasim icin tercih edilen adres olmak istiyoruz. Arastirma bolumundeki yeni profil resimleri de bu sayfanin onemli bir parcasi olacak.
Bununla beraber oyuncu ozelliklerinde ve bazi diger veritabani bilgilerinde degisim arzularinizi belirtebileceginiz bir sistem de dusunuyoruz ancak bu biraz daha uzun vadeli bir plan. Muhtemelen FM 2016 icin eskisi gibi forum uzerinden devam ederiz.
Futbolcu Bilgileri
Hayırlı olsun yeni site. Turksportal'ın alıştığımız sadeliğini bozmadan oldukça güzel bir görünüş elde edilmiş. Tam entegrasyon da kısa sürede biter umarım.
Screw you guys, I'm goin' home
Forumda bir değişiklik oldu mu ?
...
Sanki bana aynı değişen bir şey yokmuş gibi geliyor başka bir yerden mi girmek gerekiyor anlamadım
Futbolcu Bilgileri
Hayırlı uğurlu olsun. Herkese selamlar.
Yazar Grubunun şartları sadece TSI Spor Meydanı ile sınırlanmıştır. Bunun dışındaki alanlarda yazar grubu zorunluluğu ortadan kaldırılmıştır.
Mustafa BudakTurksportal
evet böyle bir kontrol var
Mustafa BudakTurksportal
Hayırlı olsun, heyecanlandıran bir gelişme, umarım kısa sürede tüm planlanan uygulamaların gerçekleştiği site devreye girer. Gençliğimiz burada geçti, yeniden kendisine bağlayacak bir şekilde karşımıza çıkacak gibi duruyor yeni site, takipteyiz, beklemedeyiz. =)
"YÜCE ATATÜRK"
[MENTION=4]Vieri[/MENTION] Forumda daha önceden var olan madalya ve ödüllerin yeniden aktif olabilmesi için bir çalışmanız var mıdır ? Bence foruma katılımı ve rekabeti körükleyecek ve de sonuç olarak buraya yarayacak bir geliştirme olacaktır.
Üstteki sekmeler arasına Rehberler'i eklemek gibi çalışma düşünüyor musunuz ? Rehberler kısmının elden geçirilmesini , FM 16 için bu konuda yeniden başlık açılmasını öneriyorum. Bir çok insan burayı rehberleri için kullanmak istiyor fakat erişilmesi şu anda zor gibi.
steam : aytekin79
Yeni hali gerçekten daha iyi görünüyor sayfanın.. Turnuva kısmı ve kariyer hikayelerinin üste alınması, üyelerin takip etmesi açısından çok mantıklı. Genel olarak benim hoşuma gitti teşekkür ederim kendi adıma, düzenleyen arkadaşların eline sağlık...
İyi güzel de turnuvalar kısmı sadece başlık olarak duruyor . Yani canlandırılması konusunda adım atacak kimse yok mu . Ben gönüllü olabilirim bu işe kimse yapmayacaksa
steam : aytekin79