TRANSFER DÖNEMİ

İlk olarak Baraktan 9 milyona alıp yetiştirdiğim(Barak'ında emeği vardır) Karaoğlanı'm Vilakazi nin serbest kalma maddesiyle Leverkusen 'e gitmesi beni hüzünlendirmişti. Burada 700bin alırken orada 5.4 milyon maaş alacak.Onuda anlıyorum inşallah başarılı olur.

-------------------------------
Gelenler

Geçen sezon sözleşmesi bitmek üzereyken anlaştık faydalı olacağına inandığım bir transfer.
-

Yedek Sol bek ve Stoperi Çek Cumhuriyetinden bulduk.İnşallah çok iyi gelişecekler.
-

Bu oyuncuda büyük ihtimalle Vilakazi gibi gidecek.Mecburen 10 milyon serbest kalma maddesi koydurdular. 2. yarı sözleşme yenileyebilirsem kaldırmaya çalışacağım.
-

Vilakazi'nin gidişiyle Gil Romero yu ŞL kayıtlarının son gününde yetiştirebildik.Kendi koyduğumuz kurallar gereği yaşı uygun olmasada bir istisna yaptık.Ayrıca %50 Sonraki satıştan pay ile satmıştım.Geri aldığımda Monterrey kulübü 4.5 milyonda bana para verdi
-

Ve bomba transferimiz. Sadece 700 bin e aldık.Genie Scout vs kullanmak yasak zaten de birde özellikler gizli olduğu için uzun bir gözlem süresi oldu.Bu oyuncuya denk geldiğim için çok şanslıyım

Takıma biraz geç katıldı.Sebebi yukarda Dünya Kupasını kaldırıyorumuş

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
''Çek Ligi 1-6 Hafta Maçları''
---

Yine çok zor bir kura geldi.Geçen sezon Barak'ı ŞL gruplarında yenen Marsilya ve AL finalinde yenen Everton.Birde BARÇA var tabi.