Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Teşekkürler Benim transferler o kadar iyi olmadı ama önemli olan takım olabilmek. Bu yüzden eski takımımdan 3 tane oyuncu aldık. Ayrıca ilk 11 imin 5 oyuncusu geçen sene de bu takımdaydılar.Çabuk uyum sağlayabiliriz diye düşünüyorum.

Transferlerin güzel bence. Cerutti denen adamdan da faydalanmaya bak bence o hız, hızlanma ve dayanıklılıkla Borini'den formayı kapması zor değil bence. Borini'yi beğenmiyorum.

Quote Originally Posted by Barak View Post
Benim şampiyon olamayacağım kesin. Nottingham'ın büyük bir şansı var. İlk 4 maçımın 3'ü deplasman ve ilk iki maçım M.United ve Chelsea, diğer maçlarda en az bunlar kadar zor.
Aslında ilk maçlar oynandı hiç iç açıcı başlamadım. Ciddi bir uyum ve taktik sıkıntım var. Takım istediklerimi yapmaktan çok uzak. Bu sezon hedefim ilk 10 içinde bitirmek ve Lig kupasını almak.

Bu kadroyla bu beklenti düşük gibi gelebilir ama Premier Ligde kolay diyebileceğimiz tek bir rakip yok. Hepsinin kadrosunda efsane oyuncular mevcut. En basitinden Wigan'da Caner ve Zaza var.
Aynen öyle, Premier Lig'de çok güçlü takımlar var. Kötü başlangıç umutlarını kaybettirmesin bu ligde herkes puan kaybediyor.

Fakat ben yine de Şampiyonun bizden çıkacağını zannetmiyorum.

Arsenal veya Manchester City olur tahminimce.