Quote Originally Posted by Vankoff View Post
Saldarriaga'yı getirmişsin buraya da iki takımında transferleri efsane olmuş biriniz 1. diğeriniz 2. orası kesin ama kim şampiyon olacak ? Favorim Nottingham
Beni desteklediğin için teşekkürler ama ilk 2 sıra çok zor gözüküyor.Bir sen en azından İngiltere alışalım ondan sonra şampiyon olurum inşallah
Quote Originally Posted by Seti1903 View Post
ingiltere geçişine sevindim.Kendim de ingiltere dışında kariyer açmıyorum.iki takımın trasferleri de çok iyi, efsane olmasından dolayı Forest'i destekliyorum. ikinizede başarılar
TeşekkürlerBrian Clough dan sonra ne kadar başarılı olsam da onun kadar etki edemeyeceğim kesin
Quote Originally Posted by Barak View Post
Pardon'da Başkan'ın petrol kuyusu var diye bu kadarda abartılmazki mecaz yapmıyorum. Adamın Başkan'ı arap Ayrıca her oyunCuya 7-8 milyon vermekte ne demek Satış 70 Alış 170 artı verilen çılgın maaş ve temsilci ücretleri. Hiç beğenmedim transfer politikanı
Transfer politikası mı o da ne? Şimdi baktığımız zaman Chelsea , M.City,M.United daki oyuncularda böyle fazla maaş alıyor neden büyük kulüpler, bende büyük kulüp olmak için ilk buradan başladım. Nasıl Mantık
Quote Originally Posted by Ateslordu View Post
Premier Lig Forest <3 rexpo bu ligde taraftarınım ilk 3 bekliyorum senden
Teşekkür ederim.Bu kadar çok beni destekleyen varken elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım