1 ile 30 arası toplam 277 sonuç

Konu: Final Sezonu|İngiltere | Southampton & Nottingham Forest

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu ligde en zayıf diye bir şey yok. Sonuncu gelip 3 de atabilir. Nottm iyi başlamış ama sonraki maçları zor. Kaybetmeme alışkanlığını devam ettirebilirsen güzel olur.

Southampton için de kötü bir başlangıç olduğunu düşünmüyorum. Önümüzdeki 5 maçta en azından 12 puan alabilecek kapasite var. O 12 puan ile merdiven çıkar gibi çıkıverirsin yukarılara.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Bu ligde en zayıf diye bir şey yok. Sonuncu gelip 3 de atabilir. Nottm iyi başlamış ama sonraki maçları zor. Kaybetmeme alışkanlığını devam ettirebilirsen güzel olur.

Southampton için de kötü bir başlangıç olduğunu düşünmüyorum. Önümüzdeki 5 maçta en azından 12 puan alabilecek kapasite var. O 12 puan ile merdiven çıkar gibi çıkıverirsin yukarılara.
    Kağıt üzerinde zayıftılar bence ama zorlandık dediğin gibi zayıf takım yok
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    İki takımada ayrı ayrı sempatim var taraf tutmuyorum.İki takımında transferleri çok güzel.Lig bittiğinde Southamptonun Foresttan yukarda olacağına inanıyorum bakalım nasıl olacak .Lig de bayağı uzun
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    Nottingam bayağı iyi başlamış
    Hedef 5 de 5 yapmaktı ama 13 puan da iyidir
    Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Southampton fikstür dezavantajına ve kadro uyumundaki sorunlara rağmen çok iyi başlamış bence
    Nottingham ise umduğum gibi gidiyor şu önümüzdeki 5 maçlık periyotu minimum kayıpla atlatabilirsek lig sonu için şansımızı artırabiliriz
    Aç gözlülük yaptığımızı için bazı puan kayıpları yaşadık

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri