Quote Originally Posted by 3842 View Post
Bu ligde en zayıf diye bir şey yok. Sonuncu gelip 3 de atabilir. Nottm iyi başlamış ama sonraki maçları zor. Kaybetmeme alışkanlığını devam ettirebilirsen güzel olur.

Southampton için de kötü bir başlangıç olduğunu düşünmüyorum. Önümüzdeki 5 maçta en azından 12 puan alabilecek kapasite var. O 12 puan ile merdiven çıkar gibi çıkıverirsin yukarılara.
Kadroya oranla bir tık kötü başlangıç oldu. Oyunu okumandan gerçekten çok iyi 5'te 4 değil de 5'te 3 yaptık

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
İki takımada ayrı ayrı sempatim var taraf tutmuyorum.İki takımında transferleri çok güzel.Lig bittiğinde Southamptonun Foresttan yukarda olacağına inanıyorum bakalım nasıl olacak .Lig de bayağı uzun

Gerçekten iki takımda taraflı tarafsız herkes tarafından sempatik bulunan bir takım esasında Forest'i daha çok severim

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
Nottingam bayağı iyi başlamış
Her zamanki gibi adam king

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
Southampton fikstür dezavantajına ve kadro uyumundaki sorunlara rağmen çok iyi başlamış bence
Nottingham ise umduğum gibi gidiyor şu önümüzdeki 5 maçlık periyotu minimum kayıpla atlatabilirsek lig sonu için şansımızı artırabiliriz

1 Tık daha iyi olmasını umuyordum. Aslında başlangıçta skordan çok oynadığımız oyun hiç memnun etmemişti yavaş yavaş oyunumuzda oturuyor