1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Bonservisin Tamamı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geri dönüş yaptılar.

Thanks for the feedback and sorry you have encountered this issue.

We will look into recreating this issue. Although this is the first example I have seen of this bug, so it looks to be a rare issue.

Cheers,
    Ben
    Bildirdiğiniz için teşekkürler. Böyle bir sorunla karşı karşıya kaldıgınız için üzgünüz. Bu bug'ı düzeltmek için inceleyeceğiz. Benim ilk kez karşılaştığım bir bug, çok nadir bir bug olması olası.

Teşekkürler.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

üzgünmüş, peh ! paramı versin çok konuşmasın

şaka bir yana hakkaten yapacak bir şey yok. zaten everton'dan sonra real madrid'in başına geçtim o parayı hiç aramıyorum. fenerbahçe'de gabriel'i psg'ye sattı. iyilik yaptık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    üzgünmüş, peh ! paramı versin çok konuşmasın

şaka bir yana hakkaten yapacak bir şey yok. zaten everton'dan sonra real madrid'in başına geçtim o parayı hiç aramıyorum. fenerbahçe'de gabriel'i psg'ye sattı. iyilik yaptık
    I would suggest checking your club financial accounts screen as I believe what has happened is that although the board have incorrectly reduced your transfer budget the money will no have left your club, if that's the case then the transfer budget might be corrected after a few days/weeks in game time. If the money has left your club then SI will need a save as close to but at least one continue before the confirm transfer news item appears.

Details on providing a copy of your save to SI can be found in the links at the top of the bugs forum.

Demiş birisi de.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri