Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?
- Voters
- 10. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş Kazanır
-
Berabere Biter
-
Fenerbahçe Kazanır
-
VP yine klasik ''bu maçta beni memnun ettiler bla bla bla...'' yorumunu yapmış ve aradan sıyrılmış. VP hariç kimseyi memnun etmiyor sanırım sahada oynanan oyun. Sezon başında Van Persie gibi bir adamı alıyorsun eğer ki adamı yedek kulübesi oyuncusu yapacaksan almayacaksın. Ben yerinde olsam Fenerbahçe'nin beni yedek bırakacak lüksü mü var diye sorardım kendime.
Van Persie'ye helal olsun! Giriyo golünü atıyo ve VP'yı her seferinde hatalı olduğunu gösteriyo. Elimizde böyle bir yıldız var ama kullanamıyoruz gerçekten bu çok üzücü. Sezon başında Bursaspor patlaması yapan bir balon aldık ve Fernandao da Fernandao diyip adamı göklere çıkarttık. Top indirmekten başka bir meziyeti yok bu adamın.
Ceza sahası içinde karambol topunu bugün beni de koyun takıma bende atarım. Futbol da artık böyle adamlara yer yok eskiden şu fiziği ile her türlü takımda oynardı bu adam ama bugün şartlar aynı değil.
Fernandao bu sezon ne yapar bilmiyorum ama Van Persie'yi baltalayacağı ortada. Ben bu kadronun planlanmış bir kadro olduğunu düşünmüyorum, yedek kulübemiz bile harika ama adamları kullanamıyoruz. Bu işte bi sıkıntı var, Fenerbahçe rüzgarı arkasına alınca uçar gider deniyor ama o rüzgar arkadan esmeyecek şu görüntüde.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri