Merhaba
Galatasaray için taktik - teknik paylaşımları buradan yapabiliriz arkadaşlar .
Merhaba
Galatasaray için taktik - teknik paylaşımları buradan yapabiliriz arkadaşlar .
steam : aytekin79
Takımda 5 tane kaleci antrenörü olması normal mi acaba. Sitede 3 tane var as kadro için.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Ömer abi Batuhan Ergün AMC olarak girilmis oyuna oysa kendisi DM/MC
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Galatasaray'ın sezona az sayıda yabancı oyuncu ile girmesi biz FM cilerin işine gelecek bu seride. Kafamıza göre rahat rahat doldurabiliriz demek istediğim
iyi gitmeniz halinde Dursun bey 28 m bütçe veriyor devre arasına doğru
Arkadaşlar Kevin normalde Ocak ayına kadar oynamaması gerekmiyor mu. ? Sorun çözülmüş müydü. Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Bir tavsiye olarak; Olcan' ı sol bekte kullanabilirsiniz. FM15'te Caner nasılsa, aynı şekilde otoban yapıyor sol koridoru
Football is simple,but Football Manager is not
Henüz Galatasaray ile kariyere başlamadım ama bu çok güzel bir haber. Kadroda pek yabancı da yok. Devre arası ya da sene sonu müthiş bir takım çıkartılır.
Galatasaray üzerinde denediğim bir taktiğim var , geçen sene forumda paylaştığım taktikte ufak tefek değişiklikler ile gayet iyi gidiyor takım.
Podolski, Denayer, Carole ve Jose en çok verim aldığım adamlar oldu. Daha sezonun başı olmasına rağmen takımı iyi kurduk. Tek sıkıntı Wesley'den verim alamıyorum. 4-2-3-1 oynuyor takım fakat Wes çok etkisiz..
Dipnot olarak, Jem Karacan ve Bilal Kısa da harika rotasyon oyuncuları oluyor.
Burak ve Poldi çok iyi fakat ikisi de 3 ay sakatlandı ikinci yarı. Denayer de gidici diye oynatmıyorum 1 senelik adama yatırım yapmaya gerek yok oyunda. Wesley'i sezon başında okuttum. Yerine o bölgeye genç oyuncu bulurum ayrıca yüksek maaştan da kurtarırım takımı diye düşündüm. Wesley'e alternatif olarak Niko Kranjcar kiraladım canavar gibi de oynuyor ayrıca Angel Correa kiraladım rotasyonda başarılı. Yasin de verimli onu da unutmamak gerek.
[MENTION=301009]Saul17[/MENTION] Sneijder gol atıp - asist yapana kadar 6.5 - 6.4 ile oynuyor. Bu sene böyle mi bilmiyorum ama çok şut çekiyor ve bu şutlarda gol bulamayınca sürekli puanı düşüyor. Ancak 30 metreden 90 a takınca 8.0 i buluyor hemen
[MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] ' da olduğu gibi bende de Poldi ve Burak 3 ay sakatlandılar. Bu bir tesadüf mü yoksa bu oyuncular kırılgan mı yapıldılar orasını bilmiyorum.
2016 model Galatasaray ile çıldırıyoruz
Betadaki Galatasaray'ın tadını çıkarmayı unutmayın arkadaşlar. PSG yönetimi el atmış gibi hey maşallah.
Sürekli taktik denemeleri yaptığım ilk Galatasaray kariyerimde 70 puan sınırında şampiyon oldum ama çok keyif aldığımı söyleyebilirim. Herkesin herkesi yenebildiği bir lig yarışı oldu. Birden fazla kulvarda yarışmak da ligi domine etmeyi zorlaştırdı.