***sakatlık konusu biraz şansa bağlanmış gibi geldi.Fener ile 3 kez oyun açtım birinde sezon başı bayağı saktlık yaşadım.ikincide pek sakatlık olmadı. son açtığım ve devam ettiğim kariyerdene çok göze battı ne de hiç olmamış dedirtti sakatlıklar.biraz şans gibi geldi.bu arada 3 oyunda da aynı personel ve antreman yoğunluğunu kullandım.
*** transfer yapmak gayet makul hale gelmiş çok uçuk rakamlar yok.daha ilk sezondayım gerçi ama ahım şahım paralar istenmiyor gibi geldi.
***taktik oturtmak çok zor olmuş bence.takım taktiğe alışana kadar istediğiniz oyun hiç yok neredeyse,maç içi dokunuşlar çok önemli olmuş bu konuda.taktik oturmaya ve seri galibiyetler gelmeye başlayınca bir anda rakipleriniz katı savunma ve güçlü taraflarınıza karşı sert önlemler almaya başlıyor.son zamanlarda taktik anlamda gördüğüm en iyi yapay zeka.
***rölanti ve yüklen komutları yine süs olarak konmuş taktiklere ne yaparsan yap rölantide son dakikalar da mucize olmazsa illaki gol yiyorsun tersine mağlupken yüklenirsen de son 15 dakika pozisyon bile olmadan geçip gidiyor.
***oyuncular yine saçma taleplerle geliyor.oynattığın adam oynamıyorum diyor 1 oyuncu satsan takım kazan kaldırıp isyan ediyor.sırf bu yüzden Diego yu sattığımda takım orta sahada güçsüz kaldık diye kazan kaldırdı.3 tane adam aldım orta sahaya toplam 8 orta saha oldu hala takviye yapılmalı diyorlar.
***geçen yıl ki gibi çok fazla direk var her maç 3 top direkten dönüyor (ben veya rakip farketmiuor)
***bana mı öyle geldi bilmiyorum ama çok penaltı var.sezonun ilk 5 maçında 5 penaltı oldu.
yine de ''eğer bozulmazsa'' oyun bu yıl oynanacak kıvamda.zorluğu olsun,giderilen transfer hataları olsun geçer not aldı benden.haa beta bu full sürümde bozulmaz inşallah.