Coaching staff kadromuzu tamamen yeniledik.

Maçlarda 4-3-3 sistemini kullanacağız. Transfer yapmadan sezona başlamaya karar verdim. (Taktik SS'i 2. sezonda alındı ancak kullandığım roller ve oyun anlayışında bir değişiklik yok)

HAZIRLIK MAÇLARI

Sloven Bratislava 1-3 FENERBAHÇE
Munchen Lions 1-0 FENERBAHÇE
Dundee 0-2 FENERBAHÇE
Gelsenkirchen 2-2 FENERBAHÇE

Nani, Fernandao, Markovic 3 lüsü oldukça etkili, Persie'nin kadroya katılması ile Nani, RVP, Markovic 3 lüsü Avrupa standartlarında olacağına inanıyorum ek olarak Fernandao ve Volkan yeterli 2 rotasyon oyuncusu, ancak topa sahip olma konusunda sıkıntılar yaşıyoruz.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. TUR ELEMELERİNDE RAKİBİMİZ FRANSIZ TEMSİLCİSİ MONACO.

Deplasmanda alınan 2-1 lik galibiyet turu garantiledi diyebilirim. Ancak Kjaer-Alves ikilisi önde baskı sırasında ağır aklıyorlar. Caner'in kırmızı kartı ise yapılan gereksiz 2 faul yüzünden oldu.

Takımın hücum hattı çok iyi ritmi tutturduklarında durdurulabileceklerini zannetmiyorum. Evimizde aldığımız 2-1 lik galibiyet güzel ancak, topa sahip olma konusunda sıkıntı çekiyoruz ve aşırı derecede gereksiz fauller yapıyoruz.

Maç sonrasında yönetimden anlayış değişikliği istedim.

Tanınmış futbolcuları transfer etme'nin yanına ek olarak, gençlere önem verme, topa sahip olan hücum futbolu felsefelerini de eklettirdim. Hücum futbolunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak topa sahip olma konusunda sıkıntılar yaşıyoruz.