@Vankoff [MENTION=88915]Vince_15[/MENTION] [MENTION=274307]byariff[/MENTION] [MENTION=279317]Ali Hikmet[/MENTION],

Teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Bu başarımın altında yatan sebepleri anlatan, detaylı ve kapsamlı bir analiz konusu açmayı düşünüyorum. Gerçekten deneyip, test ve tecrübe ettiğim bir kaç husus var oyun içerisinde.

Elde ettiğim bu başarıyı emin olun başka bir takımda elde etmem çok zor. Bunun nedeni Galatasaray'ı çok iyi tanıyor olmam ve çok iyi analiz etmiş olmam. Beşiktaş, Fenerbahçe veya Trabzonspor gibi takımlarla bu kadar başarılı olamayacağımı düşünüyorum.

2.sezona hızlı bir giriş yapacağız. İlk yarıyı bitirdik ligde. Lider gidiyoruz ve 17 maçtır yenilmiyoruz STSL'de. Şampiyonlar Ligi'nde ise " Son Şampiyon" ünvanı ile sahne aldık ve grubumuzu lider tamamlayıp bir üst tura yükseldik. Türkiye Kupası'nda da yine aynı şekilde gruptan çıktık, rakibimizi bekliyoruz.

YENİ SEZON

TRANSFERLER

Yeni sezona büyük bir rejenerasyon başlıyoruz. Geçen sezonun flaş ismi Origi'nin bonservisini aldık. Bu transfer, GS tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçti(Rekor 2000 yılında Mario Jardel'e aitti) Forvet hattında Burak'ın gitmek istemesiyle kendisine yol verip, yerine Alhaji Kamara ve Oğulcan Çağlayan takviyesini yaparak bu mevkide transferi bitirdik.

Sneijder ve Podolski, her ne kadar taraftarlar tarafından büyük tepki alsak da takımdan ayrılan önemli isimlerin başını çektiler. Gerek ilerleyen yaşları gerek de düşüşe geçen profilleri nedeniyle kadroda gittiğimiz rejenerasyonun kurbanı oldular biraz da..

Orta alanı fiziksel ve mental açıdan sağlam kurmamız gerekiyordu. Bilic'in gözden düşen oyuncusu Cheikhou Kouyaté'yi çok uygun bir bonservis bedeli ile Florya'ya getirdik. Ayrıca gurbetçi oyuncu Alpaslan'ı da çok yönlü bir isim olması nedeniyle transfer ettik.

Sezon öncesi transfer döneminde belki de en önemli transferimiz İtalyan yıldız Lorenzo Insigne oldu. Taraftarın eleştiri oku olduğum şu dönemde, bu transfer biraz olsun tepkileri azalttı ve benim de çok sevdiğim bir oyuncu olan Insigne, Galatasaraylı oldu..

Savunma bölgesinde Semih ve G'kreutz'un ayrılışından sonra Lucas ve Koné hamleleri ile sağlam bir savunma hattı kurduk.

Ayrıca kiralıktan dönen Bruma ve Telles de adeta ilaç gibi geldiler. Bruma daha şimdiden Avrupalı devleri peşine taktı.

Bu arada Alex Telles artık İtalyan olmuş. Sanırım milli takımda forma giymediğinden tercihini İtalya milli takımından yana kullanmış

HAZIRLIK DÖNEMİ ve SÜPER KUPALAR

Bu sezon biraz daha hücumu düşünen, daha skorer bir takım kurma amacındayım. Geçen sezon savunma yaparak güzel başarılara imza attık. Fakat maçlara handikapla başlayıp daha sonradan skora etki etmek adına daha fazla efor sarfettiğimizi farkettim ve bu yüzden yeni sezonda fizik gücü yüksek, 90 dakika boyunca effektif oynayabilecek bir oyuncu topluluğu kurma adına kritik hamleler yaptık.

Sezona da 2 süper kupayı da toplayarak, moralli bir şekilde başlıyoruz.

Kontra taktiği ile sonuca gittik.

Yönetim Çalışıyor

Altyapı her ne kadar üst düzey görünse de, oradan çıkan genç oyuncular oldukça vasat isimlerdi. Bu projelerle bu alandaki eksiğimizi tamamlamayı amaçlıyoruz.