1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Kulüp Felsefesi Krizi

Hybrid View

Eğer ki anlayışı çıkartamazsan, maçlarında bol bol şut çekmeni ve gol atmanı sağlayacak bir taktik tutturmaya çalış. Taktiğini bilmiyorum ama kanat oyuncularını ve orta sahalarından birini ileriye çekip daha çok şut çekme talimatı verebilirsin. Antremanlarında şut çekme ve hücuma ağırlık verip, maç günü antremanlarında hücum antremanı çalıştır. Takımın oynadığı tempoyu artır ve pas oyununu daha göze güzel gelecek şekilde oyuncularının yeteneklerine göre ayarla.

Sağ olun hepiniz de. Kararlılığım 13. Kişiselde şu an sadece Yeni Sözleşme isteği görünüyor. Temmuz'da felsefeyi seçtim işe girerken, şu an Aralık'tayım. Belki sezon arasında değiştirme seçeneği gelir, öyle umuyorum

Hocam bazı maçlarda 2 ofansif kanat ya da ofansif orta saha oynatıyorum ama her maçta mümkün olmuyor takım henüz yüksek kabiliyette değil diye. Maça hazırlıkta henüz maç taktiğine devam ediyorum ama taktikler iyice artınca hücuma da yönelirim. Takım mentalitesi olarak da çoğunlukla "hücum" oynuyorum. Zaten pas konusunda çok büyük sıkıntı yaşıyorum. Ligde 13. hafta sonunda 10. sıradayım ama pas sayısı ve pas yüzdesinde lig sonuncusuyum açık ara. Sebebini çözemedim bir türlü. Farklı farklı taktikler denedim bunun için ama yeterli olmadı. Ligdeki oyuncuların pas becerisi ortalamasında genelde 13, orta saha oyuncularında 11.yim ama pas veremiyorlar bir türlü doğru düzgün.
    Last edited by KANaryaa3 : 30.Kasım.2015 at 02:48

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri