[MENTION=276925]Bigboss3461[/MENTION] Çok Teşekkürler Büyük lider
LİG GEÇMİŞİMİZ
SEZON ÖNCESİ HAZIRLIK KAMPI
HAZIRLIK MAÇLARIMIZ HAKKINDA İSTATİSTİKLER
HAZIRLIK KAMPI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Antonio Banderas:Hazırlık kampımızı gayet verimli tamamladık. Takımı tanıma açısından ve taktiğe uyum açısından bir çok maç yaptık. Taktiksel konuda sınırlarım çok geniştir. Diziliş konusunda asla sınırlarım yoktur. Sınırları zorlamayı severim. Topa hakim oyun anlayışı benimseyeceğiz. Takım boyunu her zaman kısa tutacağız ve kompakt bir oyun anlayışı sergileyeceğiz. Bireysel oyuncular değil sistemsel oyuncularımız olacak. Takım şu an beklentimden daha fazla yaratıcı oynayacak çünkü takdir edersiniz ki alt liglerde oyuncu kalitesinden dolayı düşüncelerinizi tam anlamıyla yansıtmak neredeyse imkansız.
Tüm bunlara rağmen hazırlık maçlarından çok memnun kaldım. Her ne kadar medya tahmininde favori olarak gösterilsekte alt liglerde neyin ne olacağı hiç belli olmuyor. Konsantrasyonumuzu üst seviyede tutmalıyız.
Önde basan ve rakibi orta sahada karşılayan bir ekip olacağız fakat ilk hazırlık maçımızda savunmayı orta sahada kurduk 2 uzun topla gol yedik. Bu nedenle savunmayı şimdilik bir tık geriye aldım.
Bu değişimden sonra takımım çok iyi karşılık verdi ve hazırlık dönemimizi başarılı geçirdiğimizi düşünüyorum.
Takımıma bu transfer döneminde sadece 3 bölgeye rotasyon açısından transfer yaptım. Başka transfer düşünmüyorum şimdilik.
Kadromuz
Bu sezon mücadele edeceğimiz rakiplerimiz.
Sezon Öncesi Lige Genel Bakış
Lig Başlıyor 4 Haftalık Fikstürümüz!