Ben bavullarımı toplarken telefonum çaldı ve arayan Lisa'ydı.

"Adem bey, iyi günler" dedi tatlı sesiyle."İyi günler Lisa" diyerek konuşmasına devam etmesini sağladım.

- Kulüp başkanımız Stewart Donald sizinle görüşmek istiyor.
- Kendisine 1 saat sonra öğlen yemeğinde eşlik edebilirim. Fleming Park'taki restaurantda olurum 1 gibi. Kendisine iletirsen sevinirim Lisa.
- Tabii ki Adem bey. İyi günler.
- İyi günler Lisa.

Konuşma bittikten sonra büyük ihtimalle görevime devam etmem için ikna çabalarına başlayacaktı. Bunun bilincindeydim. Fakat Chris amca gidince hiç hevesim kalmamıştı. Vakit gelmiş Fleming Park'a doğru yola çıkmıştım. Lisa beni karşıladı. Donald bey bizi bekliyordu ama benim aklım Lisa'nın zerafetindeydi... Donald bey bizi görünce ayağa kalktı önünü ilikledi ve kibar bir dille beni masaya davet etti.
Menüler geldi yemekler yenildi ve konu kulüpteki duruma geldi.

- Adem bey öncelikle hizmetlerinizden dolayı size minnettarız. Genç yaşınıza rağmen bu işi başarı ile yapıyor ve aldığınız paranın hakkını veriyorsunuz. Benim size bir teklifim var lakin öncelikle sizinle kısa bir sohbet edelim istedim.
- Tabii ki buyrun...

- Kulübümüze gelecek olan Teknik Direktörümüze bütün ipleri vereceğiz. Bu yüzden sizden bir isim rica ediyorum. Bu isim bizimle çalışan antrenör kadrosundan birisi olursa çok seviniriz. Sadece sizin söylemenizle değil bütün teknik ekipten bir isim isteyeceğiz. O yüzden ilk sizinle görüşmek istedim." dedi.

Benim aklımdan geçen ilk isim "Shaun" abiydi. Sempatik ve diyaloğu çok iyiydi. Antrenmanların neşe kaynağıydı o...

- Aklımda tek isim var Bay Stewart. Shaun North !

- Peki Adem Bey. Aklınızdaki isim Shaun North'u sizin yardımcınız yapsak ve size sunduğumuz teklifi kabul edip kabul edip kulübün başına geçer misiniz ?

Ben şaka yapıyor diye ufak bir tebessüm ile güldüm... Ama Stewart ciddiydi ve aklım karışmıştı. Müsaade isteyip Chris amcayı aradım ve ona danıştım. O da kahkaha ile istifasının altına benim adımı yazarak " Bu çocuk altın değerinde sakın kaçırmayın" diye not yazdığını söyleyince iyice afalladım. Masaya döndüğümde şartları sorarak teklifini istedim.

Maaş : 6,750 € / aylık
Transfer Bütçesi : 84,000 €
Maaş Bütçesi : 164,000 € / aylık

Teklifi kabul ettim ve önce mabedimize gittik...

Başkanımız Donald Bey Amca !

Yeni evim Silver Lake !!

Bana "Eğer teknik ekibini oluşturmak istiyorsan eski ekip seve seve istifasını verir" dedi Donald. " Onlarla çalışmak benim için bir şereftir. Kontratları bitene kadar dursunlar." dedim.