ZİRAAT TÜRKİYE KUPA'SINDA ÇEYREK FİNAL RAKİBİMİZ GALATASARAY

Samiyen'de önce durdurup sonra vurmaya çalıştık, az kalsın kaçırıyorduk elimizden maçı. Takım uyumu hat safhada, güzel bir geri dönüş yaptık.

Kadıköy'de gelenek bozulmuyor, rakibimizi sahadan sildik diyebilirim.

Öne geçtik, İngiliz devine karşı kafa kafaya oynadık, Uyguladığımız presslerle takımın pas ritmini bozduk, ikili mücadelelerde devamlı avantajlı çıkan taraf bizdik, Beraberlik olduktan sonra, rakip üstünde baskı kursakta istediğimiz sonucu alamadık. İngiltere'deki maçta en kötü gollü beraberlik ile Çeyrek Finale çıkmayı umuyorum.

Maça tam saha presle başladık, kazandığımız toplarla kaleye gitmeye çalıştık, geriye düşsekte, maça tekrar ortak olmak için elimizden gelen mücadeleyi sergiledik, Origi'nin kontra atak golleri ile umutlansakta; Chelsea hayal perestliğimizin fazla uzun sürmesine izin vermedi. Real Madrid'i içerde yendiğimiz sezonda Chelsea karşında umutluydum ancak hayallerimiz kursağımızda kaldı. Genel bir değerlendirme yapacak olursak, kadro kalitesi ve genişliği olarak Türkiye liginin çok üstündeyiz ama Avrupa'nın dev klüplerine kafa tutmak için gerekli olan kimya ve oyun disiplinin sağlayamıyoruz.

PUAN DURUMU

Ligde sıkıntı yaşamadan şampiyon oluruz. Ziraat Kupasını da tekrar alacağımızı düşünüyorum. Devre Arasında Nadir Çiftçi'yi kardeş klüplerimizden Dinamo'ya kiraladık, aynı zamanda takımdan Alper Potuk, Gökhan Gönül ve Robin Van Persie'yi koparmaya çalıştılar. Tabiki izin vermedim ancak Alper ve RVP Avrupa'da top oynamak konusunda istekli ve şuan takım içinde huzursuzluk çıkartıyorlar.