Evet arkadaşlar Bismillah deyip FM 16'da ki ilk kariyerime başlıyorum.
Yukarıda da belirttiğim gibi Aytekin hocamın taktiği ile oynayacağım. Bilenler bilir antrenman ve gözlem konusunda iyiyimdir. Uzun bir süredir FM oynamasamda o konuda
hala bilgi seviyem yüksek ama bazı şeyleri cidden unutmuşum altı üstü 6-7 ay ara verdim
Takımımıza gelecek olursak. Kadro yapısı çok dağınık. Takımda yedek sağ bek yok ama yedek 5 tane FV var.
İlk etapta Forvetlerden işimize yaramayacaklarla yolumuzu ayırdık. Bu takım uyumunu ciddi arttıran bir hamle olacak diye umuyoruyorum.
Yedeği olmayan sağ bek için de yeni katılan kiralık sağ bekimiz forma savaşı verecek bu da rekabet ortamını arttıracaktır.
Yeni katılan sağ bekimize yıllık sadece 29 K maaş ücreti vereceğiz. Bütçe olarakta bizi hiç zorlamaycak.
Bu lige göre kulüp ciddi bir bütçe veriyor. Şuan için takımı iyice deneyip, tanıyıp ona göre transfer hamlesi yapmayı planlıyorum. Ama bu sezon değil. Transferler sonraki sezon için olacak.
Bu lig için zaten fazlasıyla iyiyiz
Takımın gözlemcilerini değiştirdim ama yinede bu seviyede çok iyi bir gözlemci bulmak kolay iş değil.
Gözlemciler iyi bir havuz oluşturduktan sonra buradan kimlere teklif yollacağımızı ayrıca belirteceğim.
Transferlerimiz geçen seride olduğu gibi yine gözlemci tavsiyesi ile olacak