Anket Sonuçlarını Görüntüle: 2015-2016 Sezonunu Hangi Takım 2. Tamamlar?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 46.15%
  • Fenerbahçe

14 53.85%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 195 sonuç

Konu: Bu Film Olmamış |FB-GS | 2.Sezon |

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    evet [MENTION=297426]Barak[/MENTION] ın kbusu olarak sahalara geri döndüm
    bir galatasaraylı olarak galatarsaray ı destekleyeceğim tabiki
    ama gidenlerin ucuza gittiğini düşünüyorum
    Maaşları için dahi göndermeye değdi

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Semih rotasyonda önemli bir oyuncu kötü olmuş.Fenerbahçe'nin CSKA'yı eleyememesine şaşırdım.Doumbia gene bir bug olduğunu göstermiş Galatasaray geleceğe yönelik güzel transferler yapmış.Fenerbahçe Diego'ya alternatif genç bir 10 numara almış o da güzel transfer.Ligde az hata yapan ipi göğüsler Gönlüm sarı kırmızıdan yana.Başarılar dilerim ikinizede
    Teşekkürler şimdilik Klassen ve Diego bir arada oynuyor ikiside gayet iyi

evet @Barak ın kbusu olarak sahalara geri döndüm
    bir galatasaraylı olarak galatarsaray ı destekleyeceğim tabiki
    ama gidenlerin ucuza gittiğini düşünüyorum
    Bu kez sağlı sollu girmişsin ikimize de

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    gerçi mantıklı sandece sniefderden 10 mden fazla bir gelir oluyor o zaman
    derbi maçı sanki istatistikler ortada gibi ama şutlar az isabet edince neyse iyi olan kazanmış haha

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Derbiyi kazanmak güzel olmuş.Carole stoperde iş yapabilir aslında.Savunmayı önde kurduğun maçlarda carole-jason cdm olarakda chedjou yapabilirsin.Atletik bir savunma hattı olur.

Sneijderi Premier Lige kiralasaydın gelecek sezon 30milyon a satabilirdin. Arsenal çok istiyor onu kiralık olarak. aylık ücret 1,5M$ bile alabilirdin.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by obafemi_2 View Post
    Sneijderi Premier Lige kiralasaydın gelecek sezon 30milyon a satabilirdin. Arsenal çok istiyor onu kiralık olarak. aylık ücret 1,5M$ bile alabilirdin.
    30 milyon euroya çok zor yahu

Nesil
    2014

gerçi mantıklı sandece sniefderden 10 mden fazla bir gelir oluyor o zaman
    derbi maçı sanki istatistikler ortada gibi ama şutlar az isabet edince neyse iyi olan kazanmış haha
    Laaan söylemeyi unuttum Derbide Volkan Demirel sakattı. Kalecisiz çıktım Derbiye Maçın başında kazma Sabri ligin en formda oyuncusu Alper'ide sakatladı. Bence rakip maçı sahada kazanmadı. Saha dışında yaptığı çirkin planlar işledi
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Laaan söylemeyi unuttum Derbide Volkan Demirel sakattı. Kalecisiz çıktım Derbiye Maçın başında kazma Sabri ligin en formda oyuncusu Alper'ide sakatladı. Bence rakip maçı sahada kazanmadı. Saha dışında yaptığı çirkin planlar işledi
    what can i do ?! sometimes

Nesil
    2014

what can i do ?! sometimes

Bir dahaki maç paf takımla çıkıcaz kazma takımına diyom yani
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Bir dahaki maç paf takımla çıkıcaz kazma takımına diyom yani
    Alper'i Sabriye havale etmek istiyordum ben

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Derbi maç normal olmuş Gs çok iyi kadro kurmuş.andre zivkovic Calleri falan seneyede telles ve bruma eklenecek.Oyunda bruma ve zivkoviç baya bir etkili oluyor.Hatta devre arası kevin gelecek.bu kadro oyunda bayağı bir etkili olacak gibi.Fenerbahçe klasik fener bütün topçuları iyi

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Derbi maç normal olmuş Gs çok iyi kadro kurmuş.andre zivkovic Calleri falan seneyede telles ve bruma eklenecek.Oyunda bruma ve zivkoviç baya bir etkili oluyor.Hatta devre arası kevin gelecek.bu kadro oyunda bayağı bir etkili olacak gibi.Fenerbahçe klasik fener bütün topçuları iyi
    Derbi maçı hiçte normal olmadı. İlk yarı ezdik bala mala kurtardınız

SÜPER LİG

8-16. Haftalar arası maçlar

Bir takım düşünün 3 tane sağ beki var. Ve aynı hafta içerisinde bug mudur nedir. Aynı anda sakatlansınlar. GG zaten kronik onu anladık. 3 ay sakatlandı. Peşinden Ozan 7 hafta sakatlandı. En nihayetinde Şenerde önce cezalı duruma düştü sonra sakatlandı.

Sadece bunlarda değil. Alper, Diego, Volkan, RVP, Markovic, Topal gibi oyuncularda çok ağır sakatlıklar atlattı. Haliyle Serdar , Hakan Çimenre, Mehmet topuz gibi yedeğe dahi almadığım oyuncularla mücadele vermek zorunda kaldım. Ligde geride kalmamın bahanesi tümüyle bu değil tabiki oyuna da tam olarak alışamadım. Hatta FM 16'da ilk kariyerim.

Ama vites arttırmanın zamanı geldi. Çok fena geri dönüşümüz olacak gelecek yıldan itibaren.

AVRUPA LİGİ GRUP ETABI

En büyük hedef şuanda burası

Sonraki tur rakibim Krosnador mu öyle bişey

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Devre Arası Transferleri İçin Terraneo Kolları Sıvadı.

Sezon başında yaptığı sükse transferlere rağmen ezeli rakibi Galatasaray'ın 11 puan gerisine düşen
    Fenerbahçe, devre arası transfer dönemini de hayli yoğun geçirecek gibi gözüküyor.

Takımdan ayrılması kesin gözüyle bakılan Diego, Markovic ve mutsuz olan Robin Van Persie'nin yerine Arjantin'den oyuncular
    araştırıldı. Robin Van Persie'nin yerine en büyük aday Lucas Pratto olurken, sözleşmesi biten Lucas Romero için de Fenerbahçe
    girişimde bulunacak.

Bu arada Teknik Direktor Pereira'nın durumu netleşti. Sezon devam ederken Teknik Direktör değişikliğine sıcak bakmayan
    Başkan Aziz Yıldırım. Avrupa Ligindeki başarıya göre sezon sonu Pereira ile devam edilip edilmeyeceğinin kararını verecek
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Çok büyük aksilik olmazsa Galatasaray ipi göğüsleyecek gibi.Fenerbahçe kötü gitmemiş aslında.Galatasaray dehşet performans vermiş.Ne beraberlik ne maglubiyet.Dur otaya bir oyuncu atayımda transfer dönemi piyasa kızışsın.10. Cristian Pavón Boca Juniors oyuncusu.8 milyona alınabiliyor.48 ay taksit 50 mactan sonra prim vs yaptınızmı 3 sene sonra 40 50ye satarsınız Benim kariyerde Lazioda.Arkadaşım bjk'ye sekize almış.Lazio ise 7'ye.Bakmanızı tavsiye ederim.

Nesil
    2014

Önerdiğin oyuncu şöyle bir google'ladım. Gerçekten çok iyi çok kararsız kaldım. Lucas Pratto var şuan takımda Fernandao'dan vaz geçip yedeğe bunu mu koysam
    diye düşünmüyor değilim. Bir şey daha bu şekil bir kanat oyuncusu önerin var mı? Sol sağ fark etmez. 9-10 Milyon Euro bütçe var.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Gabriel Barbosa,Taison ve Sisto bunlar ilk aklıma gelenler.Barbosa'ya ve Taison'a fazla para isteeyebilirler.Ama daha önceki mesajımda belirttiğim oyuncuyu cüzzi fiyata alabilirsin.Sisto'yu hiç yoklamadım transfer konusunda alan arkadaşlar varsa yorum yapabilirler.

Edit:Benim kariyerimde Valencia Sisto'yu 6 Milyona almış.

Nesil
    2014

Valla Sisto benim de aklımdaydı O fiyata hatta 10'a bile alabilirsem affetmem onu sağol hocam ya, Taison'u ise sezon başı bi öylesine bakim dedim. Üzerindeki yazan rakam TL olarak 100 Milyon TL
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

18. Default

Öncelikle iki takıma da başarılar. Fenerbahçe çok fazla sakatlık yaşamış bireysel,takım antreman seviyesini ve yoğunlukları bir gözden geçir derim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Galatasaray Gümbür Gümbür !

Fenerbahçe karşısında zorlansak da bir tık ileride olup aldığımız galibiyetten sonra çıktığımız Barça maçı adeta dönüm noktası oldu. 5-2 kaybedilen maç akıllara Galatasaray - Chelsea maçını getirdi. Hatırlarsanız Chelsea Ali Sami Yen de Cimbom'u 5-0 yendiğinde kimse o sene Avrupa'da kupa kazanılacağını düşünmüyordu. Bizimki de o kadar olmasa da müthiş işlerin başlangıcı oldu. Kim bilir belki Avrupa'da gene kupa gelir

Takım Barça maçı ile Avrupa'da silkelendi ve kendine geldi. Telekom Arena'da 2-0 geriden gelip 3-2 ile sonuçlanan muhteşem , harika , muazzam geri dönüş ile devam etti. Dinamo deplasmanında ise rakibin penaltı golü ile 3 puan son dakikalarda elimizden uçtu. Fakat finali uzun süre akıllardan çıkmayacak 5-0 lık Man.City maçı ile yaptık , rakibimize adeta ilk maçtaki golleri iade ettik Karşımızdaki takım City değil de sanki PTT 1. ligde küme düşmemeye oynayan bir takım gibiydi
    Ama maalesef topladığımız 8 puan Şampiyonlar Ligi için yeterli olmadı. Avrupa Liginde yolumuza Fenerbahçe ve Beşiktaş ile beraber devam edeceğiz.

Süper Ligde ise yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. 16 da 16 yaparak en yakın rakibimiz Fenerbahçeye 11 puan farkı attık Yediğimiz 7 gol ise savunmada ne kadar iyi olduğumuzu ortaya koyuyor

Şampiyonlar Ligi

3.Maç

4.Maç

5.Maç

6.Maç

SÜPER LİG

8.Maç

9.Maç

10.Maç

11.Maç

12.Maç

13.Maç

14.Maç

15.Maç

16.Maç

Puan Durumu ve Takım İstatistikleri

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Öncelikle iki takıma da başarılar. Fenerbahçe çok fazla sakatlık yaşamış bireysel,takım antreman seviyesini ve yoğunlukları bir gözden geçir derim ben.
    Sakatlıkların %90 'ı maçta oldu ama antrenmanı da gözden geçirdim. FM'ye 6-7 ara verince bazı şeyleri hatırlamak zaman alıyor ama düzelticem
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Demekki ben City'den ve Barça'dan güçlüyüm Gs beni ite kaka yendi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Bana 2. olur diyenler nedenini açıklayabilirler mi lütfen 16 da 16 yapan GS arkadaşlar yahu

Nesil
    2014

Ligden kopunca gelecek sezonun yapılanmasını yapmaya mecbur bırakıldım

Yeni transferlerden sonra 11'imiz

Yaşadığım sakatlıklardan dolayı takıma bir malzemecileri monte etmedim

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Şampiyonlar ligi sonrası katıldığımız Avrupa Ligindeki Rakibimiz Schalke oldu ..

TRANSFERLER

Takımın ahengini fazla bozmadan 3 oyuncu ile kapattık 2 si ortasaha 1 i Musleraya alternatif kaleci oldu. Bu arada Kevini 14 milyona Benficaya sattık Bilal Kısa'yı de oynatamayacağımız için yolladık.

Nesil
    2014

Biri bunu açıklasın ya Artık oyuncular sakatlıktan değil virüsten forma giyemiyor. 1 gün arayla iki yeni transfer

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Aytekin hoca Şampi....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

aytekin abi ihtimal bırakmadan bence şampiyon 2. olur diyen arkadaşlar her halde kariyeri okumadan oy atanlar
    gs çok iyi gidiyor barak belini doğrultamamış "ohh iyi olmuş "
    transferler sanki sen aldın bende alırım ulan gibi olmuş
    ama çok iyi seçimler hepsi rajkovic bırak alternatifi seneye 11

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Gs rajkovicide almış on numara takım olacak gibi.Fenerin transferleride harika seneye büyük bir çekişme olacak.

Nesil
    2014

aytekin abi ihtimal bırakmadan bence şampiyon 2. olur diyen arkadaşlar her halde kariyeri okumadan oy atanlar
    gs çok iyi gidiyor barak belini doğrultamamış "ohh iyi olmuş "
    transferler sanki sen aldın bende alırım ulan gibi olmuş
    ama çok iyi seçimler hepsi rajkovic bırak alternatifi seneye 11
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Gs rajkovicide almış on numara takım olacak gibi.Fenerin transferleride harika seneye büyük bir çekişme olacak.
    Lig benim için FM'ye ısınma turuydu. Biz Avrupa'yı hedef alan bir yapıya sahibiz
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Aytekin hocam ben Galatasaray görünce ona diye oy verdim ama bastıktan sonra fark ettim. İkinci kim olur diye tuzak kurulmuş

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri