Quote Originally Posted by hknshr View Post
Bende şu an geçmişte gayet revaçta olan modifiye bir WM taktiği deniyorum. Hem ayrıca Pepin taktiksel denemeleri-tercihleri bana göre ütopiktir sana göre değildir. Bundan neden tartışma konusu yaratmaya çalıştın onu anlamış değilim.
Hocam utopik dedigin seyler mantık uzerine kurulu denemeler Mesela false 3 yi arastirmanı tavsiye ederim.
Tartisma konusuna geleecek olursak ; ben foruma girip yazı yazıcak vakit bulamıyorum. Sen beni tartısma yaratmaya calismakla itham ediyorsun

Quote Originally Posted by lufy33 View Post
Bir kaç araştırma yapıp kendi pas oyunumu geliştiriyorum fakat hücum anlamında biraz sıkıntı var.Forvetlerin işleyişi ile ilgili bazı sıkıntıları var Fm 2016 özellikle bu seride forvet hattı çok işlevsiz geldi bana yada daha çözemedim, defans ve orta saha düzeni tam oturuyor yada istediğimi oyuna yansıtıyor fakat top forvetle buluştuğunda kale dibinde dahi adam ya dağlara taşlara atıyor yada ayağında topu eziyor (mecazi olarak
Hocam takımın nasıl gol atmasını istiyorsun; onu belirle sonra ona gore taktikte ufak degisiklikler oyuncu tercihi vs. yaparak sonuca ulasabilirsin. Örn; ortasahadan pasla savunma arkadasına toplarla gol bulmak istiyoruz. bunun icin topsuz oyunda iyi oyuncumuz olması gerekiyor O kosuyu ve arkadasının o pası atması icin gereken ozellikleri belirleyip ona gore oyuncu bulmamız gerekiyor. taktik talimatlarımızın buna uygun olması gerekir. ve en onemlisi savunma geriye yaslanıyorsa istedigimiz kadar deneyelim o savunma arkası pozisyonu bulma ihtimalimiz cok dusuk.