Takım topbaşı yaptı antremanlara başladık geldiğim günden beri incelemeler yapıyorum takım ligin favorisi oyuncularla yaptığım ilk toplantıda hırslı bir biçimde Şampiyon olabilirz beyler temalı konuşmamda moral patlaması yaşandı tarihin tozlu sayfaları ayağa kalktı.Bu konuşmadan sonra takımı inceledim kadro derinliğimize baktım sonra taktik tahtasına birşeyler karaladım ettim derken oyunculara göre değildi kendi kafamda kurduğum şeyi yansıttım tahtaya neticede en başta yapmamız gereken bu takıma bir kimlik kazandırmaktı şöyle bir taktik oluşturdum ; Ligde madem favoriydik madem en iyi oyunculara biz sahiptik baskılı ve topun bizde olduğu dar alanda bol ve kısa paslaşmalar yapacağımız İtalyan sertliğinide göz önünde bulunduracağımız bir oyun oynamalıydık temel talimatları bildirdim oyunculara tabii teknik kapasiteleride belli olduğu için onları detaylarda boğmak istemedim.
Dizilişimizi yaptık incelemeleri yaptık ama orta sahanın sağında oynayacak bir isim lazımdı bize net as takımda oynayacak katkı verecek bir isim aradığımızı Chievo genç takımında bulduk ve Fabio Depaoli'yi kiraladık ne bir ücret ödedik ne de maaşını ödeyeceğiz paşa paşa oynayacak
Bu arada sizlerinde şaşıracağı benimde gördüğümde bir yanlışlık mı var acaba diye baktığım birşeyle karşılaştım.Bu resimdeki profilin sahibi Baretto kardeşimiz başlangıçta size normal gözükebilir ama ligin dinamiğine göre Baretto kardeşimizin profili bu ligin üstünde hemde baya üstünde şöyle ki Baretto kardeşimiz geçen sezona kadar Serie A'da Torino forması giyiyor daha önce Udinese geçmişide var ama ne hikmetse ansızın bu takıma geliyor bu sezon başında çölde bir vaha adeta onu baştan yamacıma çektim seninle çok yolumuz var mesajını verdim.
Taktik falan iyi güzel ama Uyumsuz seviyede taktik yani şu halde lige çıksak favori diye çıkıp kevgire dönebiliriz o yüzden 9-10 hazırlık maçı lazımdı ki oynayacağımız takımlar arasında Inter ve Mainz gibi takımlar var taktiği geliştirmede önemli rol oynayacaktır bu maçlar.