Hocam Serie D den takım seçmek çok iyi olmuş başarılar dilerim.
Hocam Serie D den takım seçmek çok iyi olmuş başarılar dilerim.
7.HAFTA
Spoiler: MAÇ DETAYI
8.HAFTA
9.HAFTA
10.HAFTA
Ligde geride bıraktığımız 10 haftalık performans
Puan Durumu
GENEL DEĞERLENDİRME
Şehirde herkesle iç içeyiz nerde görseler -oo Turchii gibi söylemlerle sıcak karşılanıyorum oturuyoruz çat pat italyancamla konuşuyoruz -Hocam iyi gidiyoruz çıkar mıyız ? diye soruyorlar bende büyük bir güvenle tabii ki diyorum 5 haftadır galibiz geriside gelecek diyorum ve ayrılıyorum oradan atlıyoruz otobüse Virtus deplasmanına gidiyoruz ligde ki en kıl yün takım amaçları futbol falan oynamak değil olamazda sadece maçı soğutmayı düşünüyorlar nitekim maçta öyle oldu başladığı gibi bitti bizde rakibe yıkamayız bunu kötü oynadık net pozisyonlara giremedik ve sahadan 1 puanla galibiyet serisi sonlanmış şekilde ayrıldık.Bu maçın böyle bitmesi fikstürdeki yeşillerin sonu olmuş yerini sarı renge bırakmıştı buda beni korkuttu kötü bir seri gelirmi diye acaba ama takımımız iyidi ve iyi oynuyorduk korkmamı gerektirecek birşey yoktu ve maç günü geldi rakip Sacilese idi bölgemize yakın güzide bir şehir güzelce misafir ettik ama bu misafirlik onları yumuşatmadı maç başlamıştı ve çok sert ve hırslı oynuyorlardı kalemizde bir kaç pozisyon buldular ama bu aşırı sert futbol onlara pahalıya patladı ve bir penaltı golü ile galip geldik galibiyet sevinci yaşamaya zamanımız yoktu çünkü ligde maçlar çok yakın tarihte oynanıyor nadiren 1 hafta oluyor genelde 3 ve 4 gün arayla oynuyoruz maçları bir sonraki rakip ise deplasmanda oynayacağımız Campo maçıydı ligin en kötü takımıydı belli ligden düşecek takımlardan birincisiydi buna paralel olarak sahalarıda amatör sahaydı bir kum sahada çıktık maça oyuncularım sakatlanabilirdi ama daha 22.dakikada 0-2 olunca skor oyuncularımı hiç zorlamadım yinede sakatlık yaşadık tabii bu maçıda galibiyet ile atladık Venediğe dönerken herkesin ağzında tek bir şey vardı Abano maçı ligdeki en büyük rakibimizdi 7de7 yapmışlar ama son iki haftadır 1 M 1 B almışlardı ve kendi evimizde Venedik'de oynayacaktık yani onları yeneceğimize emindik hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan 1000 taraftarımız gene oradaydı onlarda bize inanıyordu...Maç başladı derken o da ne ? Golü yedik hemen bağırarak oyunculara konsantre olun komutu verdim sağ kanattan Gandalf gibi imdada yetişen Depaoli 12 ve 13.dakikalarda iki gol birden atmıştı...1000 kişi kenetlenmişti her zaman yaptığımızı yapıp baskılı ve iyi oynuyorduk 3.golde geldi oyunculara tamam artık sakin olun uyarısı yapacakken 2.golü yedik amannnn dedim ve Konsantre olun komutuyla maçı öyle bitirdik ve artık Liderdik herkes mutlu moralli ve sevinçliydi...
Her ne kadar iyi gitsek ve iyi oynasakda sadece 1 takım buradan kurtuluş hakkına sahip olacak her an zinde ve gözümüz açık olmalıyız.