1 ile 30 arası toplam 420 sonuç

Konu: İsveç'in Eşek Arıları Avrupa Semalarında Uçuyor | BK Häcken | 5. Sezon

Hybrid View

Sayın aytekin79;

Takımınız da ki bitiricilik sorunu gün gibi ortada ancak bir yanda da gol yemediğiniz maç yok denecek kadar az. Hem skoru çok rahat bulamayıp hem gol yeyince sizin için maçlar sıkıntılı geçiyor. Sizce bitiricilik sorunu neye bağlı ve bunun hakkında bir çalışmanız var mı? Ve de gol yeme sorununu gol atabilirseniz atlatabileceğinize inanıyor musunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    yine biz çalmışız el oynamış maç motoru ne isterse o
    sen bir taraflarını da yırtsan bu
    Benim hatalarımı da hesaba katarsak olacağı buydu

Quote Originally Posted by Press View Post

Sayın aytekin79;

Takımınız da ki bitiricilik sorunu gün gibi ortada ancak bir yanda da gol yemediğiniz maç yok denecek kadar az. Hem skoru çok rahat bulamayıp hem gol yeyince sizin için maçlar sıkıntılı geçiyor. Sizce bitiricilik sorunu neye bağlı ve bunun hakkında bir çalışmanız var mı? Ve de gol yeme sorununu gol atabilirseniz atlatabileceğinize inanıyor musunuz?

Maçlar cidden heyecan içinde geçiyor , 2-0 öne geçtikten sonra 2-2 olan maç mı dersin, 90+1 de uzatmaya gidip de elendiğimiz maç mı dersin .Tam bir futbol şöleni havasında yaşıyoruz maçları Olaya fubolsever tarafından bakınca böyle. Fakat bizim tarafımızda bakınca bu bir sorun . Ancak yine diyorum forvetlerimiz ilerleyen zamanlarda bitiricilik sorununu aşacaktır. Şu anda biri 19 diğer 17 yaşında (Astina ve Nouri) ve bunların yanına tecrübeli Paulinho'yu da ekleyelim 3 forvetimiz var . Ancak ne yazık ki doğal mevkisi forvet olan 2 oyuncumuzun sakatlanması dolayısı ile son 2 maçtır maçlara Nouri forvet olarak çıkıyor. Şanssızlık diz boyu özetle

Defans anlamında da bir takım düşünceler var aklımda. Örneğin defans çizgisini 1-2 tık geriye çekmek gibi. Rakiplerin araya attığı topların sayısını azaltmak için de sıkı markaj uygulamayı düşünüyorum. Bakalım ilerleyen haftalar neler getirecek sayın basın mensubu

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri