Ligde ilk yarı puan durumunu görüntü almadığım için paylaşamıyorum ama 16 Galibiyet ve 2 Mağlubiyet ile 2. takımın 12 puan önünde tamamladım. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor o kadar kötü sonuçlar aldıki ben oynarken inanamadım...
Neyse ara transferde bir anda başkan Dursun Özbek sözleşme uzatmak istediklerini söyledi ben de bazı şartlar sundum tabitransfer bütçesi 9MN euro oldu üstüne Kevin Grosskreus'u da 6MN+ bonuslarla 10.25MN Euro'ya Wolfsburg'a sattık Burak maalesef çok iyi giderken sakatlandı yerine Emre Utkucan'ın raporlarında dikkatimi çeken Sergi Gonzalez ve Jonathan Calleri... Resimden anlaşılacacğı üzere tercihim Calleri oldu. Çünkü aradığım forvete daha uygundu...
![]()

transfer bütçesi 9MN euro oldu üstüne Kevin Grosskreus'u da 6MN+ bonuslarla 10.25MN Euro'ya Wolfsburg'a sattık Burak maalesef çok iyi giderken sakatlandı yerine Emre Utkucan'ın raporlarında dikkatimi çeken Sergi Gonzalez ve Jonathan Calleri... Resimden anlaşılacacğı üzere tercihim Calleri oldu. Çünkü aradığım forvete daha uygundu...